Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

ΓΙΑΤΙ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ; - ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ… ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟ ΡΟΚ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης έχει μπει το ΠΑΣΟΚ, με το διήμερο του Εθνικού Συμβουλίου να αναμένεται ιδιαίτερα… θερμό. Κάτι που χρήζει ιδιαίτερης σημασίας, είναι το γεγονός πως ο Γιώργος Παπανδρέου κατάφερε να πάει το «παιχνίδι» στην έδρα του, καθώς αποτελεί κοινό μυστικό πως οι «προεδρικοί» υπερτερούν αριθμητικά έναντι κάθε «δελφίνου».
Γιατί το λέμε αυτό; Μα επειδή στο Εθνικό Συμβούλιο, θα αποφασιστεί η διαδικασία με την οποία θα οδηγηθεί το Κίνημα σε αλλαγή ηγεσίας. Το αποτέλεσμα είναι να… τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος μπορεί να είδε την πρόταση του να απορρίπτεται από το Πολιτικό Συμβούλιο, εμφανίζεται όμως έτοιμος για μία ακόμη μεγάλη εσωκομματική νίκη.
Ετοιμάζουν κείμενο με υπογραφές οι «παπανδρεϊκοί»
Τις τελευταίες ώρες, υπήρξε διαρροή ότι στελέχη και μέλη του Εθνικού Συμβουλίου που πρόσκεινται στον κ. Παπανδρέου ετοιμάζονται για… πυρ ομαδόν εναντίον των «δελφίνων». Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, μάλιστα, θέλουν ομάδα να συλλέγει υπογραφές κάτω από κείμενο κόλαφος εναντίον όσον διαφωνούν με τον απερχόμενο πρόεδρο του κόμματος. Ορισμένοι, το… πάνε ακόμα πιο πέρα επισημαίνοντας ότι στο κείμενο θα υπάρχουν αιχμές και για στενές επαφές με τη διαπλοκή, καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου αρέσκεται να… ξιφουλκεί κατά εχθρών -πραγματικών ή φανταστικών-, όταν βρίσκεται στριμωγμένος στη γωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου