Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Πρακτική άσκηση φοιτητών



Πρακτική άσκηση φοιτητών
Σχετ.: Τo με αρ. πρωτ. εισ. Υ.ΠΑΙ.Θ. 97520/ΓΔ4/22-07-2020 έγγραφο

Απαντώντας στο με αρ. πρωτ. 2059/13-07-2020 έγγραφό σας σάς γνωρίζουμε ότι επιτρέπουμε την πρακτική άσκηση των φοιτητών/τριών του Διιδρυματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ)
«Παιδαγωγική μέσω Καινοτόμων Τεχνολογιών και Βιοïατρικών Προσεγγίσεων» το οποίο διοργανώνεται από κοινού και σε συνεργασία από το Τμήμα Βιοïατρικών Επιστημών και το Τμήμα Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής καθώς και από το Παιδαγωγικό Τμήμα της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., σε σχολικές μονάδες της Δ/θμιας Εκπ/σης για το σχολικό έτος 2020-2021.

Η πρακτική άσκηση των φοιτητών/τριών εγκρίνεται για την παρακολούθηση μαθημάτων και για την πραγματοποίηση ατομικών διδασκαλιών (02 ώρες), και θα πραγματοποιηθεί με τη σύμφωνη γνώμη του Διευθυντή και του συλλόγου διδασκόντων. Ο προγραμματισμός των επισκέψεων των φοιτητών/τριών θα γίνει έτσι, ώστε να μην παρεμποδίζεται η ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων.
Οι φοιτητές/τριες οφείλουν να έχουν μαζί τη φοιτητική τους ταυτότητα και να καταθέσουν στον Διευθυντή του σχολείου έγγραφο του Προγράμματός τους, όπου θα αναγράφονται τα ονόματά τους.
Παρακαλούνται οι Διευθυντές των Δ/νσεων Δ/θμιας Εκπ/σης να ενημερώσουν σχετικά τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων αρμοδιότητάς τους.

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ



\
                                                                                                                          ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΧΑΛΑΣ
                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου