Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

ΕΚΠΑ για Καλέμη: Δεν είναι μέλος του Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού -Απαράδεκτη η ανάρτηση για Αντετοκούνμπο

Απαράδεκτη χαρακτήρισε μέσω twitter το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) την ανάρτησή του Κωνσταντίνου Καλέμη για τον Γιάνη Αντετοκούνμπο.

Παράλληλα, το ΕΚΠΑ διέψευσε τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Κ. Καλέμης ήταν μέλος του Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου.


«Διευκρινιστικά, ενημερώνουμε ότι ο κ. Κ. Καλέμης δεν είναι μέλος ΔΕΠ του ΕΚΠΑ, όπως εσφαλμένα φέρεται σε δημοσιεύματα σχετικά με το θέμα που προέκυψε με την απαράδεκτη και καταδικαστέα ανάρτηση», ανέφερε χαρακτηριστικά το ΕΚΠΑ για το ζήτημα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.



Υπενθυμίζεται ότι ο Κ. Καλέμης σχολιάζοντας στο Facebook πρόσφατη συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στην οποία περιέγραφε τον ρατσισμό που βίωσε στην Ελλάδα, προέβη σε χυδαία ρατσιστικά σχόλια: «Τι δουλειά είπαμε ότι κάνει αυτή η μαϊμού», «δεν είναι άνθρωπος, είναι αράπης».

Ο κ. Καλέμης δεν ήταν ο μόνος ωστόσο που αναφέρθηκε στο συνέντευξη, αφού ο διεθνής Ελληνας μπασκετμπολίστας δέχθηκε χυδαία επίθεση και από τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου