Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Ημερίδα του Παραρτήματος Αττικής της ΠΕΕΚΠΕ, με τίτλο: «Από την Κλιματική Αλλαγή στην Κλιματική Κρίση»

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα η Ημερίδα του Παραρτήματος Αττικής της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση , με τίτλο «Από την Κλιματική Αλλαγή στην Κλιματική Κρίση: ο ρόλος της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στην προστασία του περιβάλλοντος και του ανθρώπου», στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Η υλοποίησή της δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την υποστήριξη της Γενικής Γραμματέως κας Αναστασίας Γκίκα  η οποία πίστεψε από την αρχή στην αναγκαιότητα υλοποίησής της, αλλά και χωρίς την συνεργασία και την βοήθεια του κου Δημήτρη Αντωνόπουλου, ο οποίος ασχολήθηκε προσωπικά με την διοργάνωσή της σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της ΠΕΕΚΠΕ κο Φαραγγιτάκη Γιώργο και τον Γραμματέα της ΠΕΕΚΠΕ και Υπεύθυνο του ΚΠΕ Aργυρούπολης κο Σμπαρούνη Θεμιστοκλή.
Οι δύο κύριες εισηγήσεις έγιναν από τον κο Ζερεφό Χρήστο και από τον κο Λέκκα Ευθύμιο. Τα εργαστήρια που ακολούθησαν, συντόνισαν Υπεύθυνοι Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Μέλη Π.Ο. των Κ.Π.Ε. Αττικής. Την Ημερίδα κάλυψε τηλεοπτικά η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου