Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Ανακοίνωση: Αυτά τα σχολεία θα ανοίξουν αργότερα σήμερα(25/11) λόγω κακοκαιρίας – Ποια θα είναι κλειστά


Χριστούγεννα 2019: Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις χειμερινές διακοπές - Πόσο θα διαρκέσουνΛόγω του επερχόμενου κύματος κακοκαιρίας, με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας ανακοινώνει ότι όλα τα σχολεία του Δήμου θα ανοίξουν στις 10:00 το πρωί.
Για τον ίδιο λόγο και όλα τα σχολεία του Δήμου Κορυδαλλού θα ανοίξουν στις 10:00.
Επειδή αναμένεται ισχυρή καταιγίδα με πολλή βροχή και θυελλώδεις ανέμους, από τις βραδινές μέχρι και τις πρωινές ώρες που πιθανότατα θα πλήξουν και το Δήμο Πετρούπολης σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, όλα τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί της πόλης θα ανοίξουν στις 10:00 π.μ.
Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, τα σχολεία του Δήμου Καισαριανής θα ανοίξουν στις 10.00 το πρωί.

Για λόγους πρόληψης, τα σχολεία του Δήμου Αλίμου αύριο Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 θα ανοίξουν στις 10 το πρωί, κατόπιν σχετικής Απόφασης του Δήμου.
Το μέτρο αυτό ισχύει για όλα τα σχολεία (δημόσια και ιδιωτικά), όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο).  Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα ανοίξουν κανονικά, συστήνουμε όμως στους γονείς να μην φέρουν τα παιδιά τους πριν τις 10 το πρωί.
Μετά τις 10 το πρωί θα λειτουργήσουν, τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου τα σχολεία του Δήμου Βύρωνα, λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας.
Για προληπτικούς λόγους όλα τα σχολεία του Δήμου Ηλιούπολης, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια θα παραμείνουν κλειστά έως τις 10 πμ, οπότε θα λειτουργήσουν κανονικά. Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα ανοίξουν κανονικά, συστήνουμε όμως στους γονείς να μην φέρουν τα παιδιά τους πριν τις 10 πμ.
Στις 10:00 το πρωί θα ανοίξουν όλες οι σχολικές μονάδες και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Αγίου Δημητρίου τη Δευτέρα 25/11/2019 λόγω της κορύφωσης του κύματος της κακοκαιρίας που αναμένεται από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι τις 8:00 περίπου, σύμφωνα πρόβλεψη της ΕΜΥ.



Κλειστά τα σχολεία στη Θάσο

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, τα σχολεία στη Θάσο, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων (έντονες καταιγίδες και βροχοπτώσεις) που αναμένονται και «καθιστούν επικίνδυνη την προσέλευση και παραμονή των μαθητών στα σχολεία».

Κατερίνη: Κλειστά όλα τα σχολεία

Με απόφαση του Δημάρχου Κατερίνης, τα σχολεία και των δυο βαθμίδων εκπαίδευσης ΣΕ ΟΛΕΣ τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Κατερίνης (Πέτρας, Παραλίας, Κορινού, Ελαφίνας, Πιερίων) θα παραμείνουν κλειστά αύριο Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, λόγω της πρόγνωσης έντονων καιρικών φαινομένων.

Κλειστά σχολεία στο Δήμο Αριστοτέλη

Δεν θα λειτουργήσουν αύριο σχολεία, παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στο δήμο Αριστοτέλη, λόγω της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που βρίσκεται η περιοχή από τα ξημερώματα της Παρασκευής και της αυριανής επικείμενης σφοδρής επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών,

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου