Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Δ.Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ: «Καλές Απόκριες» ... και μερικά σχόλια για πρόσφατη ανακοίνωση της κομματικής παράταξης ΑΣΕ/ΠΑΜΕ στην ΕΛΜΕ Βοιωτίας


ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
 ΕΚΠ/ΚΩΝ Δ.Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ
https://enotikiviotias.blogspot.com

Μάρτιος 2019

«Καλές Απόκριες»  
και μερικά σχόλια για πρόσφατη ανακοίνωση
της κομματικής παράταξης ΑΣΕ/ΠΑΜΕ στην ΕΛΜΕ Βοιωτίας

§  Αξιοσημείωτη παραμένει η συνέπεια στην παραπληροφόρηση από την κομματική παράταξη ΑΣΕ/ΠΑΜΕ.

§  Ο συνδικαλιστικός λόγος της αναβαθμίζεται σε ανεκδοτολογικού τύπου διαπιστώσεις, ότι δήθεν η ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ταυτίζεται  …. με την παράταξη «Πρωτοβουλία» στην ΕΛΜΕ και την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ !!
§  Στο κείμενο της ανακοίνωσης συγχέονται, κατά περίπτωση, το «πλαίσιο αιτημάτων» με το «πρόγραμμα δράσης» της ΟΛΜΕ σε εξυπηρέτηση ενός ξύλινου κομματικού λόγου.
§  Σύμφωνα με την κομματική μυωπία, μαθαίνουμε ότι μια 24ωρη απεργία όταν προτείνεται από το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ είναι συμβιβασμός, ενώ η ίδια 24ωρη απεργία όταν προτείνεται από την ΑΣΕ/ΠΑΜΕ είναι ασυμβίβαστος αγώνας !!
§  Παραμένει στ’ αλήθεια ακόμα, πρότυπο «ασυμβίβαστου αγώνα» για την ΑΣΕ/ΠΑΜΕ η αλήστου μνήμης κατάληξη αγροτικών διεκδικήσεων με “κεράσματα (τσίπουρα) κομματικών τους αγροτοσυνδικαλιστών στο πρωθυπουργικό γραφείο” μετά από κομματικές παρελάσεις και χωρίς κανένα κέρδος για τους αγρότες;
§  Αντιλαμβανόμαστε ως μοναδική  σκοπιμότητα της ανακοίνωσης της ΑΣΕ/ΠΑΜΕ, το χρονικό πλαίσιο έκδοσής της: ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΚΡΙΩΝ !!
§  Τέλος, καλούμε την εκπρόσωπο της ΑΣΕ/ΠΑΜΕ στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ να λειτουργεί με τη θεσμική ευθύνη του ρόλου της στα πλαίσια των καταστατικών της υποχρεώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου