Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Αχ τους γλυκούς μας τους τροϊκανούς!


      

Η συναλλαγή της κυβέρνησης με τους δανειστές αποδείχθηκε την ίδια μέρα που στη Βουλή ψηφιζόταν η Συμφωνία των Πρεσπών.
Είχε προηγηθεί μια εξαιρετικά ταραγμένη εβδομάδα, την οποία ακριβώς είχαν επιλέξει οι εκπρόσωποι των δανειστών για να ξανακάνουν την εμφάνισή τους στην Αθήνα.
Ήταν κι’ αυτό ένα δώρο στον κ. Τσίπρα. Δεν ασχολήθηκε μαζί τους κανείς! Αχ τους γλυκούς μας τους τροϊκανούς!
Έτσι, την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019, αποφράδα ημέρα κατά την οποία επικράτησε το ψέμα και Τσίπρας και Καμμένος συμμάχησαν εις βάρος της Ελλάδας, μαζί με την υπερψήφιση της παράδοσης της Μακεδονίας, πληροφορηθήκαμε ότι η τρόικα αποχώρησε από την Αθήνα.
Αναχώρησαν ησύχως!

Ούτε που τους είχαμε πάρει χαμπάρι. Και δεν χρειάστηκε. Δεν δημιούργησαν κανένα πρόβλημα, δεν ασχολήθηκαν με κανένα σοβαρό θέμα, δεν διαμαρτυρήθηκαν για το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν είχε εκπληρώσει ούτε μία από τις 16 δεσμεύσεις της!
Όλα μέλι γάλα! Και θα περιμένουμε ως τις 27 Φεβρουαρίου, όταν όλα θα έχουν και τυπικά τελειώσει στο μεγάλο εθνικό μας θέμα, για να λάβουμε τα μαντάτα.
Υπήρχε περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο υπό κανονικές τροϊκανές συνθήκες;
Όχι, βέβαια! Θα μας έψηναν το ψάρι στα χείλη!
Αλλά τώρα απέφυγαν να δημιουργήσουν προβλήματα για να διευκολύνουν τον κ. Τσίπρα, στο πλαίσιο της συμφωνίας της συναλλαγής.
Μπορεί κανείς να σκεφθεί κάτι διαφορετικό;
Έκαναν, λοιπόν, τους καλούς και τα μάζεψαν και έφυγαν. Εκείνη την ημέρα, το 10ετές ομόλογό μας είχε κάπως αποκλιμακωθεί, αλλά παρέμενε πάνω από το 4% - στο 4,09%.
Σκασίλα τους των τροϊκανών!
Και του Τσίπρα, βέβαια, που άρχισε να μας μιλάει για τη φιλία και την ειρήνη και τα γνωστά ότι παίρνουμε πίσω την Ιστορία μας!
Γελοία πράγματα, βέβαια, γιατί ουδείς – πόσο μάλλον οι συστηματικοί πλαστογράφοι Σκοπιανοί – είναι σε θέση να μας πάρει την Ιστορία μας.
Η Ιστορία της Μακεδονίας είναι μόνο ελληνική!
Αυτό ουδέποτε αμφισβητήθηκε, αυτά τα περί Μεγαλέξανδρου ήταν γελοίες αφορμές.
Τώρα αρχίζουν τα προβλήματα. Διότι αυτοί που με τη βούλα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αποκαλούνται πλέον «Μακεδόνες» τώρα είναι που θα διεκδικήσουν πραγματικά την ελληνική ιστορική Μακεδονία.
«Αλέξανδρος ο Μακεδών» δεν λέμε; Μα αφού αυτοί, οι πλαστογράφοι και παραχαράκτες, θα ονομάζονται «Μακεδόνες»;
Δεν θα δηλώνουν «εθνικά Μακεδόνες»;
Οπότε;
Οπότε οι διάφοροι που εντός συνόρων δηλώνουν εδώ και χρόνια «εθνικά Μακεδόνες» θα έχουν πλέον δικαιωθεί. Και θα εγείρουν θέμα μειονότητας, το οποίο επιτρέπεται από τη συμφωνία, αφού μιλά για «προστασία της διασποράς του μακεδονικού λαού».
Κάτω από αυτό έβαλαν την υπογραφή τους όσοι ψήφισαν με επικεφαλής τον κ. Τσίπρα.
Όλοι αυτοί που πριν φύγουν προκάλεσαν ανυπολόγιστη εθνική καταστροφή.
Αφού φύγουν, θα ξεκινήσει η μάχη για να πάρουμε πραγματικά πίσω την Μακεδονία που μας στέρησαν…
elzoni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου