Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

A΄ ΕΛΜΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Ψήφισμα κατά της συμφωνίας των Πρεσπών - Αίτημα διενέργειας Δημοψηφίσματος)


A΄ ΕΛΜΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: «Ψήφισμα κατά της συμφωνίας των Πρεσπών -
Αίτημα για διενέργεια Δημοψηφίσματος»

                Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, προχωρά ακάθεκτη στην υλοποίηση των σχεδίων της και επιχειρεί να επικυρώσει στην Ελληνική Βουλή την συμφωνία των Πρεσπών. Μια συμφωνία που υπαγορεύτηκε από ξένες δυνάμεις και συμφέροντα (πολιτικά και οικονομικά), αδιαφορώντας αν αυτή η συμφωνία είναι προς το συμφέρον της πατρίδας μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων. Αντί να αποκαταστήσουν την ιστορική αλήθεια δέχονται το δημιούργημα-μύθευμα του Τίτο  και δίνουν στους γείτονές μας ότι ζήτησαν χωρίς να νοιάζονται αν αυτό θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στο μέλλον, αν λάβουμε υπ’ όψιν την ιστορική Βαλκανική πραγματικότητα.

Για να επιτύχουν  το στόχο τους κατάφεραν να δημιουργήσουν μια ετερόκλητη πλασματική οριακή πλειοψηφία στην βουλή, η οποία όμως δεν αντικατοπτρίζει την κοινωνία, γιατί αρκετοί βουλευτές εκλέχτηκαν από πολίτες που ανήκουν σε χώρους που δεν στηρίζουν την κυβέρνηση και την πολιτική της.
Ενώ χιλιάδες έλληνες πολίτες διαδηλώνουν και δηλώνουν κατηγορηματικά την αντίθεσή τους για την συμφωνία η κυβέρνηση κωφεύει αγνοεί την θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού και με αυταρχικό τρόπο προχωρεί στην υλοποίηση του σχεδίου της.   
Το ΔΣ της Α' ΕΛΜΕ Μεσσηνίας  επειδή θεωρεί ότι η συμφωνία αυτή μπορεί να είναι επιζήμια για την πατρίδα μας αλλά και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων δηλώνουμε ότι δεν υποτασσόμαστε στις απαιτήσεις καμίας ξένης δύναμης και  θα παλέψουμε ειρηνικά με όλες τις δυνάμεις ώστε να μην κυρωθεί αυτή η συμφωνία από το ελληνικό κοινοβούλιο.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους,  αλλά και όλους τους Έλληνες να ενώσουν τη φωνή τους μαζί μας και να απαιτήσουμε από την κυβέρνηση να προσφύγει στην απόλυτη Δημοκρατία το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ με το απλό ερώτημα: «Επιθυμείτε την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών» «ΝΑΙ» ή «ΟΧΙ».
Για το ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ



Γεωργιόπουλος Βασίλειος

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου