Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Ποιος πούλησε την Μακεδονία; Θες να μάθεις;

Λένε η αλήθεια είναι σκληρή και αδυσώπητη. Και έτσι είναι, διότι με δυο λόγια θα σας πούμε την αλήθεια που εμείς πιστεύουμε, και δεν θα χαιδέψει αυτιά.
Την Μακεδονία λοιπόν δεν μας την πήραν οι Σκοπιανοί.. εμείς δεν είμασταν ικανοί να την κρατήσουμε.

Την Μακεδονία δεν την πούλησε ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά οι Έλληνες με την απάθεια τους. Αν οι Έλληνες δεν ψήφιζαν Τσίπρα για να γλυτώσουν τον ΕΝΦΙΑ, τώρα δεν θα είχε συμβεί τίποτα από όλα αυτά.. Δεν θα είχε καμιά εξουσία ο Τσίπρας να κάνει ότι έκανε, αλλά βλέπεις ενώ οι Έλληνες γνώριζαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αναγνώριζε εδώ και χρόνια κράτος Μακεδονία, και οι θέσεις του ήταν αντεθνικές, οι Έλληνες κοίταξαν μόνο τον ΕΝΦΙΑ.
Αε μην γελιόμαστε, κοιτάξτε γύρω σας.. οι περισσότεροι Έλληνες ούτε κατάλαβαν τι έγινε. Αύριο θα πάρουν τηλέφωνο τον λογιστή τους να ρωτήσουν αν δικαιούνται επίδομα θέρμανσης, η επίδομα ενοικίου, θα πάνε να πληρώσουν τις δόσεις τις εφορίας, θα μετρήσουν τα ψιλά που έχουν στην τσέπη τους, να δούνε αν βγαίνει ο μήνας, και θα συνεχίσουν την μικροζωή τους, μικροί ασήμαντοι.
Το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν κατάλαβαν ότι μόλις άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου. Αυτά που έρχονται στο μέλλον δεν θα έχουν προηγούμενο.. όσοι γνωρίζουν προετοιμάζονται, για τους υπόλοιπους αμαρτία δεν έχει κανείς.
Ο Αγώνας συνεχίζεται… Τηλέμαχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου