Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Επιτέλους. Τέλος (2)



Από τα όσα βλέπουμε και ακούμε γύρω μας, αντιλαμβάνεστε ελπίζω το πόσο κατηγορηματική είναι η ανάγκη να εκθρονιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας από την εξουσία.

Πλέον δε μιλάμε για ιδεοληψίες από μια "κυβέρνηση" της "πρώτης φοράς" "αριστεράς" που πάει στο διάολο, κάποιοι (τους οποίους έχουμε λοιδορήσει ανελέητα σε άλλες αναρτήσεις) ήθελαν -σε μια οριακή άσκηση λογικής και πολιτικού αισθητηρίου- να "δοκιμάσουν".

Δε μιλάμε για πελαγωμένους -έστω- αλλά αποτελεσματικότερους από αυτό το τσίρκο και ειλικρινέστερους - όχι απολύτως ειλικρινείς αλλά ειλικρινέστερους στην τελική προηγούμενους
κυβερνήτες.

Εδώ μιλάμε για απατεώνες ανερυθρίαστους καταστροφείς οι οποίοι επιλέγουν χωρίς καν να βλεφαρίσουν την επικράτηση του κόμματός τους με αντίτιμο την καταστροφή της Ελλάδας. 
 
Δεν τους νοιάζει το τίμημα και οι ζωές σας αλλά η καρέκλα.

Αυτή τη φορά ξέρετε όχι τι πρέπει να κάνετε αλλά τι ΔΕΝ πρέπει να κάνετε. Αν όχι για σας αλλά για να επιστρέψουν κάποια στιγμή τα ξενιτεμένα παιδιά σας ή για να μη σας φύγουν καν.

Μην εμπιστεύεστε το συναίσθημα σας και τα αντανακλαστικά που σας έχουν εμφυτεύσει. 
 
Εδώ δεν είναι θέμα "Δεξιάς"-"Αριστεράς", μνημονίων-αντιμνημονίων αλλά θέμα επιβίωσης. 
 
Οι τύποι δεν παίζονται.
 
Και δεν είναι επειδή το λέγαμε εμείς για πολλά χρόνια, και επειδή και εμείς (και μιλάω και για τους αναγνώστες εκτός από την ομάδα μας, κανένας δεν είναι πιο έξυπνος από τους άλλους εδώ πέρα) και άλλοι είχαμε προβλέψει με ανατριχιαστική ακρίβεια τι θα συνέβαινε αλλά επειδή το αποδεικνύουν τα γεγονότα. Κυρίως αυτό.

Αλίμονό μας δηλαδή αν κατηγορούμε τον Καραμανλή τον Β' το Νωθρό ότι χρέωσε τη χώρα με 100 δις σε επτά χρόνια και αφήσουμε ασχολίαστο το ότι ο Τσίπρας έκανε την ίδια ζημιά σε ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ χωρίς ίχνος μεταμέλειας ή αιδούς. 
 
Καταλήγοντας να μας σκίσει τα ράμματα απλά για να μας πει ότι δεν ήξερε!!! 
 
ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ!!! 
 
Ο πιο ενημερωμένος πρωθυπουργός της τελευταίας πεντηκονταετίας που τον προειδοποιούσαν οι πάντες, μα ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ το κέρατό μου μέσα!!! 
 
Οι ΠΑΝΤΕΣ!!!

Λες και ο ΓΑΠ, οι Σαμαροβενιζέλοι, και οι υπηρεσιακοί πρωθυπουργοί ήταν μαζόχες και έβαζαν φόρους με σαρδόνια χαμόγελα ενώ ταυτόχρονα χάιδευαν παρθένες παλλακίδες στα υπόγεια του Δου-Νου-Του και της Λέσχης (_____ Βάλτε εσείς το όνομα, όλο και κάποια λέσχη υπάρχει) ξέροντας από πριν ότι θα πληρώσουν κτηνώδες πολιτικό κόστος. Λες και περιμέναμε τον ανεπάγγελτο καταληψία να μας σώσει.

Μην εμπιστεύεστε το συναίσθημά σας αλλά το ένστικτό σας και το στομάχι σας. 
 
Αρκετά κράτησε αυτή η ιστορία με ΑΥΤΗ την "αριστερά" των μαλακών μορίων της μαϊμούς, με ΑΥΤΗ την αιματηρή τελικά μεταπολιτευτική φάρσα.

Σίγουρα θα ακολουθήσουν σε εύθετο χρόνο και αναλυτικές αναρτήσεις για επιμέρους ζητήματα. 
 
Θα είμαστε εδώ. 
 
Αυτό το τσίρκο πρέπει να φύγει και θα φύγει. Επιτέλους, τέλος. 
 
Δε χρωστάμε τίποτα ούτε εμείς, ούτε εσείς, ούτε και οι αφελείς που τους ψηφίζουν, όσο και αν το αξίζουν να πάθουν αυτό που σύριζα απέφυγαν.

Επιτέλους. Τέλος (2).

ΚΚ2
facebook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου