Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

"Αστακός" η Αθήνα!

Ελεύθεροι σκοπευτές, πάνω από 7.000 αστυνομικοί, ειδικά εκπαιδευμένοι άνδρες του Λιμενικού, ΜΑΤ, ΕΚΑΜ ένα ελικόπτερο, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οχήματα της Πυροσβεστικής αλλά και το γνωστό πλέον όχημα «ΑΙΑΣ» της Αστυνομίας που εκτοξεύει νερό, είναι μόνο κάποια από τα μέτρα που λαμβάνει η ΕΛ.ΑΣ. εν όψει της άφιξης της Γερμανίδας καγκελαρίου.Ο γενικός συναγερμός που έχει σημάνει στην χώρα μας, με αφορμή την επίσκεψη-αστραπή της Άγκελα Μέρκελ, θα μετατρέψει το Κέντρο σε απόρθητο φρούριο και από τα ξημερώματα της Τρίτης, η Αθήνα δεν θα είναι μια φιλόξενη πόλη για τους κατοίκους της, ώστε να μην βρεθεί η Γερμανίδα καγκελάριος -ούτε σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων- αντιμέτωπη με Ελληνες πολίτες.
Να σημειωθεί ότι μόλις η Ά. Μέρκελ, πατήσει επί ελληνικού εδάφους, θα μεταφερθεί με τη συνοδεία
της από το ΕΛ. Βενιζέλος στο Χίλτον «ταξιδεύοντας» κυριολεκτικά μόνη της χωρίς μποτιλιάρισμα και άλλες οχλήσεις. Φυσικά δρακόντεια θα είναι και τα μέτρα στην γερμανική πρεσβεία και άλλα κτίρια που στεγάζονται υπηρεσίες και εταιρείες γερμανικού ενδιαφέροντος, ενώ η Τροχαία θα αποκλείει για αρκετές ώρες την κυκλοφορία στους οδικούς άξονες και τους κάθετους δρόμους, κατά τις μετακινήσεις της Γερμανίδας Καγκελάριου.
Υπενθυμίζεται ότι για την Τρίτη:
* ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν προγραμματίσει Παναττική 3ωρη στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00 και συλλαλητήριο στις 13.00 στο Σύνταγμα.
* Στις 13.00 θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην Ομόνοια το ΠΑΜΕ.
* Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη της βάρδιας οι νοσοκομειακοί γιατροί.
* Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τη γερμανική πρεσβεία έχουν προαναγγείλει οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου