Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

EPIDOMATHERMA

 Τα γεωγραφικά και οικογενειακά κριτήρια για το επίδομα θέρμανσης θα καθοριστούν ως εξής: Η χώρα θα μοιραστεί σε τέσσερις ζώνες ανάλογα με τη γεωγραφική τοποθεσία και τις κλιματικές ιδιομορφίες δηλαδή θα μοιραστούν οι νομοί σε τέσσερις ζώνες και το επίδομα θα κυμαίνετε ανάλογα την ζώνη του δικαιούχου.
Στην ζώνη Α το επίδομα θέρμανσης θα είναι 300 ευρώ για με ένα μέλος και αυξάνεται έως τα 400 ευρώ ανάλογα το μέγεθος της οικογένειας. Στην Α ζώνη θα εντάσσονται οι νομοί Γρεβενών, Κοζάνης, Φλώρινας , Καστοριάς, Δράμας και νομοί με τις ποιό βαρίες κλιματικές συνθήκες τον
χειμώνα.
Στην ζώνη Β θα είναι 200 ευρώ και φθάνει τα 300 ανάλογα τα μελή της οικογένειας. Στη β' ζώνη θα εντάσσονται οι νομοί Αρκαδίας, Ιωαννίνων, Πέλλας, Έβρου, Σερρών, Ροδόπης Στη ζώνη Γ θα είναι 130 ευρώ και θα αυξάνετε έως και τα 200 ανάλογα τα μέλη της οικογένειας του δικαιούχου. Η ζώνη Γ θα εντάσσονται τοι περιοχές όπως η Αττική, η Κέρκυρα, η Λευκάδα, Θεσπρωτία, Πρέβεζα ,η Ζάκυνθος ,η Άρτα και άλλοι νομοί με παρόμοιες κλιματικές συνθήκες.
Στη ζώνη Δ το επίδομα θα είναι 100 ευρώ και φτάνει τα 150 ευρώ ανάλογα με το μέγεθος της οικογένειας. Στην ζώνη αυτή θα εντάσσονται η Κρήτη, η Μεσσηνία,τα Δωδεκάνησα, η Λακωνίας, Αργολίδα ,Ηλεία και άλλοι νομοί στις οποίες οι κλιματικές συνθήκες δεν χρήζουν πολύ χρήση της θέρμανσης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου