Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ιμάμης: «Να εκτελεστούν οι παραγωγοί της αντι- ισλαμικής ταινίας»

Ιμάμης: «Να εκτελεστούν οι παραγωγοί της αντι- ισλαμικής ταινίας»
  Σάλος έχει ξεσπάσει με την προσβλητική ταινία για το Ισλάμ, με τον αιγυπτιακό λαό να ανακοινώνει θρησκευτικό διάταγμα, ζητώντας την εκτέλεση όλων των παραγόντων που συντέλεσαν για την παραγωγή της ταινίας που θεωρείται προσβλητική για το Ισλάμ, και αποτελεί αιτία των αιματηρών συγκρούσεων και επιθέσεων στο αραβο- μουσουλμανικό κόσμο.
Ο ιμάμης εξέδωσε και κοινοποίησε θρησκευτικό διάταγμα κατά της ομάδας παραγωγής, της σκηνοθετικής ομάδας και των ηθοποιών της ταινίας: «Innocense of Muslims».
Στο Λος Άντζελες οι υπηρεσίες ασφαλείας ανακοίνωσαν ότι η οικογένεια του Νακούλα Μπασιλέι Νακούλα, του παραγωγού της ταινίας, μεταφέρθηκε από την αστυνομία στην άγνωστη τοποθεσία, όπου κρύβεται από το Σάββατο
Στο σχετικό διάταγμα αναφέρει: «Οι μπάσταρδοι που έκαναν αυτήν την ταινία είναι άπιστοι μαχητές. Εκδίδω φάτουα και καλώ τους νέους μουσουλμάνους στην Αμερική και την Ευρώπη να την ακολουθήσουν, πράγμα που σημαίνει να σκοτώσουν τον σκηνοθέτη, τον παραγωγό, του ηθοποιούς και όλους όσοι συνέβαλαν στη ταινία και την προώθησή της», σύμφωνα με την μετάφραση του κειμένου από τα αραβικά στα αγγλικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου