Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Υπεραστικό ΚΤΕΛ: Πληρώστε μας!

Υπεραστικό ΚΤΕΛ: Πληρώστε μας!
Ανακοίνωση εξέδωσε χθες το υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας. Κινείται σε διεκδικητική γραμμή, προειδοποιώντας τις υπηρεσίες και το κράτος, ότι εάν ξοφληθούν τα χρήματα που του οφείλονται από την περσινή σχολική περίοδο, δε θα μετακινήσει δωρεάν τους μαθητές, την Τρίτη που ξαναρχίζουν τα σχολεία.
Είναι εντυπωσιακό αλλά κι απόλυτα αληθινό ότι το ελληνικό δημόσιο οφείλει στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβαλας από την 1η Νοέμβρη του 2011 μέχρι και τον Ιούνιο του 2012, 1.174.000 Ευρώ περίπου. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για το υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας, που εξηγεί ότι για ένα σωρό λόγους, κυρίως οικονομικούς, θα υποχρεώνει τους μαθητές να
καταβάλουν εισιτήριο – το μαθητικό εισιτήριο – εάν το κράτος δεν ξοφλήσει το παραπάνω χρέος.
Η ανακοίνωση είναι η ακόλουθη:
«Μεταφέραμε κατά το σχολικό έτος 2011 – 2012 τους μαθητές της α΄ βάθμιας και β΄ βάθμιας εκπαίδευσης μες στο νομό Καβάλας.
Το ελληνικό δημόσιο μας οφείλει για τη μεταφορά αυτή από 1/11/2011 το ποσό των 1.174.000 ευρώ περίπου.
Το ποσό που μας οφείλει το ελληνικό δημόσιο, δεν είναι αμοιβή για να κάνουμε υπομονή. Το μεγαλύτερο μέρος είναι δαπάνη που πληρώσαμε από την τσέπη μας (καύσιμα, λιπαντικά, ελαστικά, οδηγοί κ.λ.π.). Υπάρχει οικονομική κρίση. Δεν αμφισβητείται. Βρείτε όμως έναν Έλληνα πολίτη που έβαλε από την τσέπη του χρήματα για να λειτουργήσει το δημόσιο.
Έρχεται νέα σχολική χρονιά. Δυστυχώς δεν έχουμε άλλα οικονομικά αποθέματα στο σπίτι μας για να τα διαθέσουμε για μεταφορά μαθητών. Εάν δεν πληρωθούμε τα παλιά μέχρι 10-9-2012, σας γνωρίζουμε ότι δε θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε το έργο. Θα υποχρεώνονται οι μαθητές να καταβάλλουν το προβλεπόμενο από το νόμο μαθητικό εισιτήριο.
Για τη «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Καβάλας Α.Ε.», ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος: Χαράλαμπος Τουμανίδης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου