Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Εγκαίνια σήμερα το πρωί για τη ΔΕΘ με επίσκεψη «αστραπή» από τον Αντ. Σαμαρά



Με την παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά εγκαινιάζεται σήμερα το πρωί η 77η ΔΕΘ. Ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει στην πόλη επίσκεψη-εξπρές, καθώς θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη κάτι λιγότερο από τρεις ώρες. Ερχεται γύρω τις 9.30 και λίγο μετά τις 12 αναχωρεί.

Σε αυτό το διάστημα θα κατευθυνθεί στον χώρο της Εκθεσης, όπου στην αίθουσα «Corona» θα εγκαινιάσει τη φετινή διοργάνωση με μια σύντομη ομιλία, μιλώντας σε ένα ακροατήριο που δεν θα ξεπερνά τα 200 άτομα, και στη συνέχεια θα αποχωρήσει επιστρέφοντας
στην Αθήνα. Χωρίς την παλιά λάμψη δηλαδή και με μια επίσκεψη-αστραπή θα γίνουν τα φετινά εγκαίνια.

Παρ’ όλα αυτά τις τελευταίες ώρες καταγράφονται έντονοι διαγκωνισμοί για την εξασφάλιση μιας πρόσκλησης για τη σημερινή εκδήλωση εγκαινίων, ενώ θεωρείται δεδομένη και η παρουσία κομματικών στελεχών στον περίγυρο του χώρου όπου θα μιλήσει ο ο πρωθυπουργός. Ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για την πρώτη παρουσία του Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ ως πρωθυπουργός.

Χτες στη Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, στην πρώτη του επίσκεψη στην πόλη από τότε που εκλέχτηκε γραμματέας της Ν.Δ. Φάνηκε μάλιστα αισιόδοξος ότι τα μέτρα που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση θα είναι δίκαια και ότι θα ψηφιστούν από την Κ.Ο. της Ν.Δ. «Η Κ.Ο. της Ν.Δ., όλοι εμείς είμαστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι για την κρισιμότητα της κατάστασης. Δεν έχω καμία αμφιβολία για την κατεύθυνση που θα κινηθούμε. Η κυβέρνηση έχει δείξει δείγματα γραφής, ότι τα δύσκολα και σκληρά μέτρα που θα ληφθούν θα έχουν το τεκμήριο της δικαιοσύνης. Θα πληρώσουν οι ισχυροί και όχι οι ανίσχυροι. Δεν θα είμαστε γαλαντόμοι στους ισχυρούς και τις συντεχνίες και σκληροί στους αδύνατους και τους απροστάτευτους» σημείωσε ο κ. Κεφαλογιάννης λίγο μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Μακεδονίας - Θράκης Θόδωρο Καράογλου.


«Π. Μελάς»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου