Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Στο "στόχαστρο" της τρόϊκας οι ΕΠΟΠ,με επιχείρηση λάσπης και ψεύδους


Στο `στόχαστρο` της τρόϊκας οι ΕΠΟΠ,με επιχείρηση λάσπης και ψεύδους

Η λάσπη κατά των Ενόπλων Δυνάμεων δεν έχει τέλος. Και το χειρότερο είναι ότι για τα ..υλικά παρασκευής της η τρόϊκα βρίσκει πολλούς πρόθυμους εντός της Ελλάδας. Και μ΄ αυτή τη λάσπη οι τροϊκανοί ζητούν όλο και περισσότερες περικοπές στις ΕΔ. Τώρα έχουν βάλει στο στόχαστρο τους ΕΠΟΠ για τους οποίους έχουν τροφοδοτηθεί με τελείως λανθασμένα και ψευδή στοιχεία.

Σύμφωνα μ΄ αυτά:
  • Η τρόικα πιστεύει ότι υπάρχουν χιλιάδες επαγγελματίες οπλίτες (ΕΠΟΠ), που μηνιαίως κοστίζουν στο Δημόσιο πάνω από 2.500 ευρώ έκαστος…Ας μας δείξει έστω έναν που παίρνει αυτό το …αστρονομικό για Έλληνα ΕΠΟΠ ποσό. Απέχει πολύ από τα 700 έως 800 ευρώ που έχουν απομείνει.
  • Η τρόικα, γράφουν κάποιοι θέλει να «πετσοκόψει» τους ΕΠΟΠ που ανέρχονται στους 30.000! Πως έγιναν 30.000 κανείς δεν γνωρίζει. Κάποιος θα πρέπει να πληροφορήσει και τη τρόϊκα και τους “πληροφοριοδότες” της ότι επειδή οι προσλήψεις ΕΠΟΠ σταμάτησαν πολύ πριν οι ΕΠΟΠ φθάσουν σ΄ αυτό τον αριθμό οι στρατηγοί ζητούν πιεστικά αύξηση της θητείας.
  • Η επίδειξη ανοησίας και ψεύδους συνεχίζεται με την απίστευτη διαπίστωση ότι οι περισσότεροι ΕΠΟΠ “εκτελούν χρέη σκοπού στα στρατόπεδα, παρότι λειτουργούν κάμερες”! Στρατόπεδα με κάμερες στην Ελλάδα; Πόσα υπάρχουν;Εκτός αν αναφέρονται στο στρατόπεδο Παπάγου όπου βρίσκεται το ΥΕΘΑ!

Είναι σαφές ότι η επιχείρηση λάσπης κατά των ΕΔ δεν πρόκειται να σταματήσει. Είναι ο εύκολος στόχος στο “σαφάρι” περικοπών που η τρόϊκα έχει επιβάλει στην ελληνική κυβέρνηση.

Η απόρριψη των ισοδύναμων μέτρων της ηγεσίας του ΥΕΘΑ έχει προκαλέσει πανικό και φαίνεται ότι για την ανεύρεση χρημάτων προς περικοπή θα ακούσουμε πολλά. Ελπίζουμε να μην τα δούμε να υλοποιούνται κιόλας.
onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου