Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Λάδι στη φωτιά από φανατικούς μουσουλμάνους - "Ο μεγαλύτερος ρατσιστής είναι ο πρωθυπουργός" είπε ο Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος

- "Ο ίδιος ο πρωθυπουργός είπε τους μετανάστες κατακτητές", είπε ο Ελγαντούρ
- Κατηγόρησε το ελληνικό κράτος ότι δεν σέβεται τις θρησκευτικές πεποιθήσεις τους με την ανυπαρξία χώρων λατρείας
- "Μόλις τελειώσουν οι ρατσιστές με τους μετανάστες θα ασχοληθούν και με άλλους"
- Ο θρησκευτικός φανατισμός δεν οδήγησε πουθενά απ' όπου κι αν προήλθε
Δεν αποφεύχθηκαν οι υψηλοί τόνοι στην εκδήλωση που οργάνωσε η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος για την περίφημη ταινία «Η Αθωότητα των Μουσουλμάνων» που έχει ξεσηκώσει τους οπαδούς της θρησκείας σε όλο τον κόσμο.

Την ώρα που πρέπει να υπάρχει ψυχραιμια για να μην ξεφύγει η κατάσταση από τον έλεγχο, ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Ελγαντούρ, είπε χαρακτηριστικά:

"Ο πρωθυπουργός μας είναι ρατσιστής. Ζω σε μια χώρα όπου ο πρωθυπουργός μας ο πρωθυπουργός της χώρας είναι ρατσιστής. Βασίζομαι στην καμπάνια που έκανε πριν τις εκλογές που έλεγε και ψάξτε να τα βρείτε μόνοι σας που έλεγε για τους μετανάστες ότι είμαστε κατακτητές."

Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Ελγαντούρ κατηγόρησε την Αμερική ότι παίζει ένα «βρώμικο» παιχνίδι λόγω τον επικείμενων προεδρικών εκλογών.
Ο κ. Ελγαντούρ, είπε ότι οι επιθέσεις βίας δεν δικαιολογούνται και δεν ταιριάζουν στους μουσουλμάνους, ενώ εξέφρασε τη λύπη του για τη δολοφονία του Λίβυου πρέσβη.

Μιλώντας στο Newsit ο κ. Ελγαντούρ είπε ότι οι ρατσιστικές επιθέσεις που γίνονται στην Αθήνα δεν γίνονται μόνο εναντίον μουσουλμάνων αλλά και χριστιανών της αιγύπτου. "Είμαι σίγουρος", είπε, "ότι μόλις τελειώσουν με τους μουσουλμάνους θα βάλουν άλλους στο στόχαστρο."

Είπε επίσης ότι οι μουσουλμάνοι αισθάνονται ότι είναι 2ης κατηγορίας άνθρωποι απο τη στιγμή που δεν έχουν έναν λατρευτικο χώρο για να προσευχηθουν κ αναγκάζονται να πηγαίνουν σε υπόγεια.

Ομιλητές ήταν οι κ: Αλέξανδρος Καριώτογλου, καθηγητής Θεολογίας, η συγγραφέας Πέρσα Κουμούτση, ο δημοσιογράφος Νασίμ Αλάτρας, η δρ. Κοινωνιολογίας Τατιάνα Παπαναστασίου καθώς και ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας, Ναΐμ Ελγαντούρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου