Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Συνεδρίαση και συνέλευση φαρμακοποιών

Για μία ακόμη φορά ο ΕΟΠΥΥ εμφανίζεται ασυνεπής, απέναντι στους φαρμακοποιούς της χώρας. Απ αυτήν την τακτική και την αδυναμία πληρωμών, δεν είναι εξαίρεση οι φαρμακοποιοί της Καβάλας. Μέχρι τις 25 Αυγούστου, που θα συνεδριάσει σχετικά με το θέμα, ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, οι φαρμακοποιοί της Καβάλας θα έχουνε πραγματοποιήσει γενική συνέλευση της οποίας θα προηγηθεί συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.
Η κατάσταση στα φαρμακεία της Καβάλας δεν είναι και η καλύτερη. Δεν πληρώθηκαν το υπόλοιπο
των συνταγών που εκτέλεσαν το μήνα Μάιο, κάτι που έπρεπε να γίνει εδώ και 20 περίπου ημέρες. Ενώ υπάρχει μεγάλη αμφιβολια εάν θα πληρωθούν οι συνταγές του Ιουνίου, κάτι που πρέπει να γίνει μέχρι τις 20 περίπου Αυγούστου.
Σε γενικές γραμμές οι περισσότεροι φαρμακοποιοί του Νομού Καβάλας, συντάσσονται με το σκεπτικό των εκπροσώπων του πανελληνίου, ότι δηλαδή οι κινητοποιήσεις πρέπει να ξαναρχίσουν προκειμένου ο ΕΟΠΥΥ να φανεί περισσότερο συνεπής στις δεσμεύσεις του.
Οι φαρμακοποιοί της Καβάλας θυμίζουν ότι κάθε φορά που δεν πληρώνονται, είναι οι ίδιοι εκτεθειμένοι απέναντι στις φαρμακαποθήκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου