Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Δ.Α.Κ.Ε Δ.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ: Πλαστή η υπογραφή της Ε.Λ.Μ.Ε. Καβάλας στην καταγγελία σε βάρος του προέδρου της Ο.Λ.Μ.Ε. και των μελών της Δ.Α.Κ.Ε. στο Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε.




Δ.Α.Κ.Ε  Δ.Ε.  ΚΑΒΑΛΑΣ
Συνάδελφοι,

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στο Internet μια καταγγελία σε βάρος του προέδρου της Ο.Λ.Μ.Ε. και των μελών της Δ.Α.Κ.Ε. στο Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε.

Η καταγγελία υπογράφεται από κάποιες Ε.Λ.Μ.Ε.  μεταξύ των Ε.Λ.Μ.Ε. που έχουν υπογράψει το συγκεκριμένο κείμενο είναι και η Ε.Λ.Μ.Ε. Καβάλας.`       

Το ΔΣ της Ε.Λ.Μ.Ε. Καβάλας δεν είχε εξουσιοδοτήσει την εκπρόσωπο του να προβεί σε τέτοια ενέργεια, στην Γ. Σ. των προέδρων των Ε.Λ.Μ.Ε. Όταν  διαβάσαμε  την καταγγελία και είδαμε την υπογραφή της συναδέλφου ΕΚΠΛΑΓΗΚΑΜΕ.

Πριν όμως κάνουμε την οποιαδήποτε ενέργεια κρίναμε σκόπιμο να ερωτηθεί η συνάδελφος της
Ε.Λ.Μ.Ε. Καβάλας για το λόγο που παραβίασε την εξουσιοδότηση που είχε από το Δ.Σ. και υπέγραψε διαφορετικά  από αυτά που είχαν προαποφασιστεί, με αποτέλεσμα να   βρεθούμε μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη. Η συνάδελφος αρνήθηκε  ότι είχε υπογράψει την καταγγελία και δήλωσε άγνοια για το όλο θέμα  μπροστά σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Καβάλας.

Πως λέγεται συνάδελφοι αυτή η ενέργεια; ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΜΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ.
Για μια ακόμα φορά οι συνάδελφοι κάποιων αριστερών παρατάξεων μπροστά στο μένος τους να βρουν κάτι μεμπτό, για να κατηγορήσουν την Δ.Α.Κ.Ε. συνελήφθησαν ψευδόμενοι διαπράττοντας παράλληλα και το ποινικό  αδίκημα  της πλαστογραφίας.
Δυστυχώς, συνάδελφοι ο κλάδος με ψέματα και πλαστογραφίες δεν πρόκειται να πάει μπροστά!

Η Δ.Α.Κ.Ε. πάντοτε ήταν κοντά στους συναδέλφους υπερασπιζόμενη τα δίκαιά τους και αυτό σκοπεύει να κάνει και τώρα λέγοντας πάντοτε την αλήθεια στους συναδέλφους.

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου