Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Εξιτήριο για τον Ρουπακιώτη έως το τέλος της εβδομάδας


Εξιτήριο για τον Ρουπακιώτη έως το τέλος της εβδομάδαςΆριστη είναι η μετεχγειρητική πορεία του υπουργού Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη γι αυτό και αναμένεται έως το τέλος της εβδομάδας να πάρει εξιτήριο από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο «Αττικόν».
Αυτή τη στιγμή ο κ. Ρουπακιώτης έχει μεταφερθεί από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου είχε εισαχθεί για προληπτικούς λόγους, όπως συνηθίζεται μετά από παρόμοια χειρουργεία σε θάλαμο νοσηλείας στη νευροχειρουργική κλινική.
Τον κ. Ρουπακιώτη επισκέφθηκε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο οποίος μετά
την  έξοδο του από τον νοσοκομείου δήλωσε πως κατάσταση της υγείας του ασθενούς είναι άριστη.
«Όλα πηγαίνουν καλά», είπε ο κ. Λυκουρέντζος και συμπλήρωσε: «Θέλω να επαινέσω τη διοίκηση, το επιστημονικό ιατρικό και το διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου για την άμεση συνεργασία και προσφορά τους στην αντιμετώπιση του περιστατικού του κ. υπουργού. Ευχήθηκα στον κ. Ρουπακιώτη ταχεία ανάρρωση και άμεση επιστροφή στην άσκηση των καθηκόντων του».
Σε ερώτηση για το πως νιώθει ο υπουργός Δικαιοσύνης, ο κ. Λυκουρέντζος απάντησε: «Νιώθει πάρα πολύ καλά και ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για τις ευχές τις οποίες μετέφερα, καθώς επίσης ευχαρίστησε το επιστημονικό προσωπικό για την προσφορά του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου