Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Κεραμέως για ΣΥΡΙΖΑ: «Θα τινάξουν στον αέρα τις Πανελλήνιες»

 0 3

Κόντρα για την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής ξέσπασε ανάμεσα στην Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, στο OPEN και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος».


«Θα τινάξουν στον αέρα όλες τις Πανελλαδικές εάν καταργήσουν την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής» στον ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη ημέρα, αν εκλεγούν, τόνισε και σημείωσε:

«Νομικά αυτό πάσχει από όλες τις πλευρές, απορώ ποιος τους συμβουλεύει. Στο πολιτικό τομέα, δεν υπάρχει πιο χυδαίο παράδειγμα λαϊκισμού να έρχεσαι λίγες ημέρες πριν την τελική προσπάθεια των παιδιών και να τους λες ‘’ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ και όλοι ελεύθερα στα Πανεπιστήμια’’. Με το σύστημα επί ΣΥΡΙΖΑ έμπαινε στο πανεπιστήμιο κάποιος με 0,6 στα 20, ούτε τη μονάδα. Και θα πει κάποιος και ‘’τι σε ενοχλεί εσένα;’’ Γιατί αυτός που θα μπει με 1 στα 20 θα μπορέσει να βγει; Εμάς αυτό μας ενδιαφέρει. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να τάζει λαγούς με πετραχήλια, να παίρνει ψήφους, αδιαφορώντας για το μέλλον, για την προοπτική αυτών των παιδιών. Πείτε μου μια χώρα στην Ευρώπη που να μπορείς να μπεις με βαθμό 1 στα 20. Αυτό δείχνει την νοοτροπία του ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι ίσοι αλλά ίσοι προς τα κάτω. Εμείς θέλουμε να αφήσουμε όλα τα παιδιά στο να γίνονται καλύτερα και να σεβαστούμε την προσπάθειά τους. Γιατί κάποιος που έχει γράψει για 19 δεν είναι το ίδιο με κάποιον που έχει γράψει για 1. Πρέπει να δίνουμε στα παιδιά κίνητρα για να ωθούμε προς τα πάνω και όχι να τα ισοπεδώνουμε προς τα κάτω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου