Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Κόλαση η Βουλή : Ο Στάθης Παναγούλης του ΣΥΡΙΖΑ, που μετά τα λιντσαρίσματα βουλευτών τώρα απειλεί με ομαδικές φυλακίσεις.

- Δυναμιτίστηκε η συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης
- Αιτία ο Στάθης Παναγούλης του ΣΥΡΙΖΑ, που μετά τα λιντσαρίσματα βουλευτών τώρα απειλεί με ομαδικές φυλακίσεις
- Σφοδρές αντιδράσεις από βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ: ''Φυλακή στο στόμα σου - Ντροπή για τον ΣΥΡΙΖΑ που τον ανέχεται''

Έντονη αλλά σε ευπρεπή πλαίσια ήταν η σημερινή δεύτερη ημέρα συζήτησης στη Βουλή της
πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Όλα όμως άλλαξαν αιφνιδιαστικά όταν στο βήμα ανέβηκε ο Στάθης Παναγούλης του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ατμόσφαιρα δυναμιτίστηκε όταν ο γνωστός για τις εμπρηστικές του δηλώσεις βουλευτής απείλησε ουσιαστικά τους συναδέλφους του με ομαδικές απολύσεις.


 Μετά τη ρουκέτα Παναγούλη το κλίμα στη Βουλή έγινε εκρηκτικό.

Ο πρώτος που επιτέθηκε στον Στάθη Παναγούλη ήταν ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λ. Γρηγοράκος.
''Δεν περίμενα ότι θα είμαι στη Βουλή και θα βρεθώ κατηγορούμενος από κάποιους να πάω φυλακή. Η πορεία ανθρώπων έχει σχέση με τη στάση της ζωής τους, κρίμα!''

Τη σκυτάλη πήρε ο βουλευτής της ΝΔ Χ. Κέλλας που είπε στον κύριο Παναγούλη: ''Παλαιά ο κ. Παναγούλης μας απειλούσε με λιντσάρισμα, τώρα με φυλακή. Ωραία δημοκρατία…!''

Λακωνική αλλά πολύ επιθετική ήταν και η δήλωση του βουλευτή ΝΔ Α. Νεράτζη:Φυλακή στο στόμα σου.


 Στο ίδιο κλίμα και η υφυπουργός Υγείας Ζ. Μακρή που δήλωσε: ''Την ηρεμία την ταράζουν δηλώσεις για φυλακές από πρόσωπα που παλαιότερα προκαλούσαν για λιτσάρισμα, πρόσωπα που ανέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ, πρόσωπα που διώκονται.Ντροπή για Κοινοβούλιο, κρίμα για την αξιωματική αντιπολίτευση.Αμέσως μετά ο βουλευτής Ν.Δ Δ. Χριστογιάννης είπε ειρωνικά:''Φυλακές θα φτιάξουμεγιατί μας της ζητάει το ΣΔΟΕ''.

newsit.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου