Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Νίκη Κεραμέως:Θα υλοποιηθεί φέτος η αυτοαξιολόγηση των σχολικών μονάδων;




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Θα υλοποιηθεί φέτος η αυτοαξιολόγηση των σχολικών μονάδων;»
Αθήνα, 28 Αυγούστου 2017
Η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κυρία Νίκη Κεραμέως, και οι Αναπληρωτές Τομεάρχες κ.κ. Μαρία Αντωνίου, Βουλευτής Καστοριάς, Γιάννης Ανδριανός, Βουλευτής Αργολίδας και Χρήστος Κέλλας, Βουλευτής Λάρισας, συνυπέβαλαν ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σχετικά με την πορεία υλοποίησης της αυτοαξιολόγησης των σχολικών μονάδων.

Η αυτοαξιολόγηση των σχολικών μονάδων έχει ήδη εξαγγελθεί από την -ομολογουμένως παράδοξη, εντός της ίδιας κυβερνητικής θητείας- διαδικασία των προγραμματικών δηλώσεων της νέας ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, το Δεκέμβριο του 2016, δέσμευση που έχει πολλάκις επαναληφθεί.
Ωστόσο, προ των πυλών της νέας σχολικής χρονιάς, δεν έχει δημοσιοποιηθεί από το Υπουργείο το πλαίσιο υλοποίησης ενός συστήματος εσωτερικής αξιολόγησης των σχολικών μονάδων. Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ρωτούν τον Υπουργό αν προτίθεται πράγματι το Υπουργείο να διεξαγάγει την αυτοαξιολόγηση των σχολικών μονάδων κατά το εντός ολίγων ημερών αρχόμενο σχολικό έτος 2017-2018, και αν ναι, ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα και ποιο το ακριβές πλαίσιο υλοποίησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου