Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Τόδας Γεώργιος Αιρετός ΠΥΣΔΕ Ανατ. Θεσσαλονίκης: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ 2017



Τόδας  Γεώργιος
Αιρετός ΠΥΣΔΕ   Ανατ. Θεσσαλονίκης
Τηλ.:  6972448882

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ  ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ 2017 

Η Συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης
για τις προσωρινές τοποθετήσεις θα γίνει στις 30-8-2017

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
μετά από τον «εμπαιγμό» των αποσπάσεων για το σχολικό έτος 2017-18 που έχουμε ζήσει και οδηγεί πολλούς/ές συναδέλφους σε άδεια, λόγω μη υλοποίησης της απόσπασης, θα πραγματοποιηθεί με βάση την πρόσφατη απόφαση του ΠΥΣΔΕ η προσωρινή τοποθέτηση σε λειτουργικά κενά για όσους είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ ή έχουν αποσπασθεί κατά την Α΄ και Β΄ φάση αποσπάσεων 2017.

Τα λειτουργικά κενά αναρτήθηκαν πριν λίγο στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Οι συνάδελφοι που βρίσκονται στη Διάθεση του ΠΥΣΔΕ μπορούν να κάνουν ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά τη δήλωση προτίμησης στα κενά που υπάρχουν καθώς και όσοι ήρθαν με απόσπαση από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ.
Υπάρχει ακόμη μια μικρή καθυστέρηση για τον πίνακα των αποσπασμένων που θα ανοίξει εντός της ημέρας. Οι αιτήσεις θα γίνονται ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ και ως την Τετάρτη 30-8-2017 και ώρα 12:00.

Συγκεκριμένα η διαδικασία έχει ως εξής:

       Α) Προσωρινές τοποθετήσεις εκπαιδευτικών Γενικής Παιδείας 

Καλούνται όσοι εκπαιδευτικοί είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ ή έχουν αποσπασθεί από άλλα ΠΥΣΔΕ να δηλώσουν τις προτιμήσεις τους σε όσες σχολικές μονάδες επιθυμούν ηλεκτρονικά από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη 30-8-2017 στις 12:00μ.μ. στον παρακάτω σύνδεσμο:

                              http://srv-dide-a.thess.sch.gr/aitisi

                Μετά την οριστικοποίηση της αίτησής τους οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα  αποστέλλουν υπογεγραμμένη την οριστικοποιημένη δήλωσή τους  με τηλεομοιοτυπία (fax) στον αριθμό 2310 503793 ή σαρωμένη στο e-mail της Διεύθυνσής μας:  mail@dide-a.thess.sch.gr

 Επισημαίνεται η προσεκτική ανάγνωση των αναλυτικών οδηγιών, οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στο εγχειρίδιο χρήσης του ανωτέρω συνδέσμου.






Β) Προσωρινές τοποθετήσεις εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής 

Οι εκπαιδευτικοί ΕΑΕ που είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ ή έχουν αποσπασθεί από άλλα ΠΥΣΔΕ στην Ειδική Αγωγή δεν θα δηλώσουν τις προτιμήσεις τους για προσωρινή τοποθέτηση στις σχολικές μονάδες ευθύνης μας  ηλεκτρονικά αλλά θα την αποστέλλουν υπογεγραμμένη με τηλεομοιοτυπία (fax) στον αριθμό 2310 503793 ή θα την καταθέτουν αυτοπροσώπως στα γραφεία της ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης στο Πρωτόκολλο στον 5ο όροφο από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη 30-8-2017 στις 12:00μ.μ..

Δυστυχώς για μια ακόμη χρονιά πολλοί εκπαιδευτικοί αντιμετωπίστηκαν ως «αριθμοί» και όχι ως λειτουργοί της εκπαίδευσης!!!          
Καλώ όλες και όλους τους συναδέλφους να είναι σε εγρήγορση, γιατί η επόμενη σχολική χρονιά προβλέπεται να έχει πολλές αλλαγές. Η συνεχιζόμενη  πολιτική που στηρίζεται σε αιφνιδιαστικές αλλαγές στην εκπαίδευση και την λειτουργία της οδηγεί σε αναστάτωση την εκπαιδευτική κοινότητα.


Θεσσαλονίκη 28.7.2017


  
                                                                                                     Τόδας  Γεώργιος
                                                                            Αιρετός             
                                                                           ΠΥΣΔΕ  Αν. Θεσ/νίκης    
                                                                         Τηλ.:  6972448882

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου