Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Προς καρατόμηση η Ελένη Αναστασοπούλου; – Φήμες για αλλαγές σε θέσεις περιφερειακών διευθυντών εκπαίδευσης

Η πληροφορία διέρρευσε αρχικά από το υπουργείο Παιδείας και σύμφωνα με αυτή επίκεινται αλλαγές των διευθυντών σε τέσσερις (από τις 13) περιφερειακές διευθύνσεις εκπαίδευσης της χώρας.
Ως δικαιολογία αυτών των αλλαγών (καρατομήσεων κατ΄ άλλους) προβλήθηκε το γεγονός των επικείμενων κρίσεων το προσεχές Φθινόπωρο ή και η … δυσμένεια στην οποία έχουν πέσει στη νέα ηγεσία του υπουργείου, ορισμένες από τις επιλογές του διδύμου Φίλη – Κουράκη, στις συγκεκριμένες θέσεις.
Σε κάθε περίπτωση, εκκρεμεί η περίπτωση του διευθυντή περιφερειακής διεύθυνσης εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του μετά την απόφαση του υπουργείου να επιτρέψει τη λειτουργία εξεταστικού κέντρου στη Στυλίδα,
παρά την αντίθετη άποψη του περιφερειακού διευθυντή, ικανοποιώντας έτσι το δήμαρχο Στυλίδας, Απόστολο Γκλέτσο, που όπως θυμόσαστε είχε ξεκινήσει απεργία πείνας για να μεταπείσει το υπουργείο!
Η παραίτηση του περιφερειακού διευθυντή δεν έγινε μεν δεκτή από τον υπουργό Παιδείας, αλλά το θέμα δεν θεωρείται λήξαν…
Εντωμεταξύ, οι τελευταίες πληροφορίες που υπάρχουν κάνουν λόγο για αλλαγές δύο περιφερειακών διευθυντών, με τη μία να αφορά αυτή της Θεσσαλίας, δηλαδή την κα Ελένη Αναστασοπούλου.
Χωρίς να είναι βέβαιο ότι η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας έχει λάβει τις τελικές της αποφάσεις, η ανησυχία σε τοπικό επίπεδο για τη φημολογία που υπάρχει, είναι δεδομένη.
Υπάρχει άραγε καπνός χωρίς φωτιά;


onlarissa.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου