Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

H Επιτροπή Επιλογής εκπαιδευτικών για απόσπαση στο εξωτερικό

Συγκροτήθηκε, με απόφαση του υπουργού Παιδείας Κ. Γαβρόγλου, η  Επιτροπή Επιλογής εκπαιδευτικών για απόσπαση στο εξωτερικό, η σύνθεση της οποίας έχει ως εξής:
1. Αθανασιάδης Θεοχάρης του Αργυρίου, ως Πρόεδρος, καθηγητής του Τμήματος Φ.Π.Ψ. του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με αναπληρωτή Πρόεδρο τον Βαφέα Νικόλαο του Βασιλείου, επίκουρο καθηγητή του τμήματος Φ.Κ.Σ. του Πανεπιστημίου Κρήτης.
2. Ταβουλάρη Μαρία του Γεωργίου, αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Παιδείας Ομογενών, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και Μειονοτικών Σχολείων της Γενικής Γραμματείας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων μό- νιμη υπάλληλος κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Ζήγρα Παρασκευή του Ιωάννη, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Προμηθειών και Διαχείρισης Υλικού του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
3. Ρούνη Βασιλική του Ιωάννη,Προϊ- σταμένη του Τμήματος Διοίκησης Προσωπικού της Διεύθυνσης Παιδείας Ομογενών Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και Μειονοτικών Σχολείων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Δελητζά Αικατερίνη του Στεργίου, Προϊσταμένη του Τμήματος Α' της Διεύθυνσης Παρακολούθησης Προϋπολογισμού και Δημοσιονομικών Αναφορών Εποπτευόμενων του Υπουργείου Παιδείας
4. Πυρπυρής Παναγιώτης του Δημητρίου-Κλέαρχου , Σχολικός Σύμβουλος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ ́ Αθηνάς κλάδου ΠΕ 02 τακτικό μέλος με αναπληρωτή το Σχολικό Σύμβουλο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας, κλάδου ΠΕ 04, Αποστολόπουλο Κωνσταντίνο του Δημητρίου
5. Χριστοπούλου Ευσταθία του Κωνσταντίνου , Σχολική Σύμβουλο της, 40ης Περιφερειακής Δημοτικής Εκπ/σης Αττικής, τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια τη Σχολικό Σύμβουλο 7ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπ/σης Αττικής Καλογρίδη Σοφία του Σάββα .
6. Οικονόμου Τριαντάφυλλος του Μαυρουδή , Οργανωτικός Γραμματέας της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Γκούμα Αθανάσιο του Ηλία , Γενικό Γραμματέα της Δ.Ο.Ε.
7. Νικηφόρος Κωνσταντίνος του Ανδρέα , Ταμίας του ΔΣ της ΟΛΜΕ, τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Ζωγραφάκη-Τελεμέ Ελένη του Νι- κολάου , Πρόεδρο του ΔΣ της ΟΛΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου