Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόσπαση προσωπικού στην Αρχή ΔιασφάλισηςτηςΠοιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε.)προς κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της.




Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις της παρ. 1, του άρθρου 1του ν. 4142/2013(Α’ 83),«Αρχή Διασφάλισης της Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε.)»
2. Τις διατάξεις της παρ. 6, περ.ζ΄ και ια’του άρθρου 1, του νόμου 4142/2013 (Α’ 83).
3. Τις διατάξεις της παρ.1 του άρθρου 19 του ν. 4440/2016 (Α’ 224) όπως τροποποιήθηκαν με την παρ. 1 του άρθρου 3 του ν.4473/2017 (Α’ 78).
4. Την Απόφαση με Αρ.Πρωτ. 9/2013 (ΥΟΔΔ 250), «Συγκρότηση του Συμβουλίου της Αρχής Διασφάλισης της Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε.)»
5. Την Πράξη  6/2017του Διοικητικού Συμβουλίου της Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε.

6. Τις άμεσες και ποικίλες λειτουργικές ανάγκες  που προκύπτουν από τις νομοθετημένες αρμοδιότητες και υποχρεώσεις της Αρχής, καθώς και από τον προγραμματισμό της.

Προσκαλούμε τους ενδιαφερομένους που έχουν τα προβλεπόμενα προσόντα,να υποβάλουν αίτησηεκδήλωσης ενδιαφέροντος γιααπόσπαση τριετούς διάρκειας στην Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε.προς κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της.
Οι προς πλήρωση θέσεις είναι έξι (6) και ηπρόσκληση απευθύνεται σε μονίμους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης(γενικής ή επαγγελματικής).2
Προαπαιτούμενα αποδοχής της αίτησης
Πτυχίο ΑΕΙ(βάσει του οποίου έγινε ο διορισμός).
Πενταετής, τουλάχιστον, διδακτική εμπειρίαστην Πρωτοβάθμια ή/και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Συνεκτιμώμενα προσόντα
α) Κατοχή διδακτορικού ή/και μεταπτυχιακού διπλώματος σε θέματασχεδιασμού και οργάνωσηςεκπαιδευτικώνπαρεμβάσεων,εκπαιδευτικής αξιολόγησηςή εκπαιδευτικής πολιτικής.
β)Επιστημονικό έργο σε θέματα σχεδιασμού και οργάνωσης εκπαιδευτικών παρεμβάσεων, εκπαιδευτικής αξιολόγησης ή εκπαιδευτικής πολιτικής.
γ) Διδακτικό έργο σε φορείς επιμόρφωσης ή/και ΑΕΙ,σχετικό με τα θέματα που αναφέρονται ανωτέρω.
δ) Προϋπηρεσίασε θέσεις ευθύνης σε κεντρικούς φορείς εκπαίδευσης.
ε) Άλλα σχετικά προσόντα.
Της τελικής επιλογήςθα προηγηθεί συνέντευξη,για τους προτεινόμενους ως επικρατέστερους από την τριμελή εισηγητική επιτροπή.
Οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντοςκαι το πλήρες βιογραφικόπρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά από την20η Ιουνίου 2017 μέχρι και την 2αΙουλίου 2017στη διεύθυνση:grammateia@adippde.gr
Προσοχή: Το έντυπο της αίτησης σε μορφή .docείναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Αρχής www.adippde.grΕπίσης, το αρχείο με το πλήρες βιογραφικό που θααποσταλεί με emailδεν πρέπει να υπερβαίνει τα  2 Μb.
Η αίτηση θεωρείται ολοκληρωμένη μόνο όταν συνοδευτεί με αντίγραφα των τίτλων σπουδών, των πιστοποιητικών και των λοιπών προσόντων. Τα αντίγραφα αυτά πρέ-πει να σταλούν ταχυδρομικώς (σφραγίδα ταχυδρομείου, το αργότερο μέχρι 3/7/2017) στη διεύθυνση:
Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε.,
Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων
(Θυρίδα Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε. - Κεντρικό πρωτόκολλο),
Αν. Παπανδρέου 37, Τ.Κ. 151 80, Μαρούσι
                                                                                                                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                                                           ΗΛΙΑΣ Γ. ΜΑΤΣΑΓΓΟΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου