Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

eTwinning: Αφορά όσους έχουν εκπονήσει PLUS έργα με την Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Γεωργία, τη Μολδαβία, την Τυνησία και την Ουκρανία.



Αγαπητοί eTwinners

Όπως ίσως γνωρίζετε, το eTwinning είναι μια πρωτοβουλία που υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Το 2013, η πρωτοβουλία ξεκίνησε στις έξι χώρες εταίρους που αναφέρονται παραπάνω. Αυτή η επέκταση της πρωτοβουλίας ονομάζεται eTwinning Plus. Τώρα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα ήθελε να μάθει περισσότερα για το πώς λειτουργεί το eTwinning Plus έχει τεθεί σε εφαρμογή και ζήτησε από μια εξωτερική εταιρεία (ICF) να το αξιολογήσει (δείτε το συνημμένο έγγραφο πιστοποίησης).


Μία από τις βασικές πτυχές της αξιολόγησης είναι να πείτε τη γνώμη σας για το eTwinning Plus. Για το σκοπό αυτό η  ICF έχει αναπτύξει μια έρευνα για τη συλλογή των απόψεων των εκπαιδευτικών κα το λοιπό προσωπικό των σχολείων για το eTwinning Plus και θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την έρευνα θα πρέπει απλά να κάνετε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο (ή αντιγραφή-επικόλληση στη γραμμή διευθύνσεων του browser σας).

Οι απαντήσεις σας θα αναλυθούν ανώνυμα. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε με την Patricia Vale η  οποίοα είναι υπεύθυνος για την έρευνα αυτή: patricia.vale@icf.com

Η συμμετοχή σας είναι πολύ σημαντική για μας, θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε το eTwinning!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου