Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

25 νέεs υποτροφία από το Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση



Την ευκαιρία σε 25 νέους να κυνηγήσουν τα όνειρα τους, προσφέροντας τους οικονομική στήριξη καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών τους σε ΑΕΙ και ΤΈΙ της χώρας, δίνει το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ Λάτση.

Στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος υποτροφιών, το ίδρυμα θα προκηρύξει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο 25 νέες υποτροφίες γο προπτυχιακές σπουδές, που θα απευθύνονται σε νεοεισαχθέντες φοιτητές στα ελληνικά πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ (δηλαδή σε πρωτοετείς σπουδαστές και σπουδάστριες του ακαδημαϊκού έτους 2017 2018). Δικαίωμα
υποβολής αίτησης έχουν τελειόφοιτοι μαθητές μαθήτριες των λυκείων της χώρας, ανεξαρτήτως του επιστημονικού πεδίου που θα προτιμήσουν, ενώ κατά τη διαδικασία επιλογής θα δοθεί προτεραιότητα σε υποψηφίους που έχουν επιτύχει υψηλή βαθμολογία και πληρούν συγκεκριμένα κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.

Βασικές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι η φοίτηση σε πόλη ή νησί μακριά από τον μόνιμο τόπο κατοικίας της οικογένειας και η συγκέντρωση βαθμολογίας μεγαλύτερης των 17.000 μορίων (χωρίς να υπολογίζονται τα μόρια των ειδικών μαθημάτων) σης πανελλαδικές εξετάσεις του 2017. Οι αναλυτικοί όροι του προγράμματος υποτροφιών και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα ανακοινωθούν σης αρχές Σεπτεμβρίου. Για τις σχετικές ενημερώσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.latsis-Foundation.org ή να ακολουθήσουν τη σελίδα του κοινωφελούς ιδρύματος στο Facebook www.facebook.com JSLatsis. Foundation.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου