Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

2η Αποστολή- Συγκρότηση άτυπων ομάδων εργασίας για δημιουργία Σχεδίων Μαθήματος



«Συγκρότηση άτυπων ομάδων εργασίας για δημιουργία Σχεδίων Μαθήματος, Φύλλων Έργου και Παρουσιάσεων για τα μαθήματα του Νέου ΕΠΑΛ (Ν. 4386/2016).


Στα πλαίσια στήριξης των συναδέλφων, των νέων μαθημάτων (και όχι μόνο), που διδάσκονται στο νέο ΕΠΑΛ, ξεκινά μια προσπάθεια για δημιουργία ομάδων συνεργασίας όσων εκπ/κών Μηχανολογικού Τομέα επιθυμούν προκειμένου να συνταχθούν Σχέδια Μαθήματος ή Φύλλα Έργου, ή Παρουσιάσεις (ΣΜ, ΦΕ, Π), για όσα μαθήματα υπάρξει συμμετοχή. Για παράδειγματο νέο μάθημα, η Τεχνική Θερμοδυναμική – Εφαρμογές (Θ και Ε) της Β΄ τάξης.

Ο εκπαιδευτικός που επιθυμεί  μπορεί να συμμετέχει σε μια ή περισσότερες ομάδες με όσα/ες ΣΜ, ΦΕ, Π επιθυμεί. Δεν είναι απαραίτητο τα μέλη της ομάδας  να είναι από την ίδια περιοχή. Η επικοινωνία και η συνεννόηση των μελών θα γίνεται ηλεκτρονικά. Θα ορισθεί ένας ή δύο εκ/κοί για τον συντονισμό της ομάδας. Θα αποσταλεί πρότυπο  ΣΜ ή ΦΕ για να υπάρχει κάποια σχετική ομοιομορφία στο υλικό που θα συνταχθεί.
Λόγω του μεγάλου αριθμού των εκπαιδευτικών στις παραπάνω περιοχές, αν κάθε εκπαιδευτικός συμμετέχει με ένα (1) ΣΜ ή ΦΕ ή «παρουσίαση» μιας μόνο διδακτικής ενότητας θα συγκεντρωθεί όσο υλικό χρειάζεται για κάθε μάθημα. Όταν τελικά διανεμηθεί σε όλους τους συναδέλφους της Βορείου Ελλάδας, θα καλυφθούνε όλοι οι συνάδελφοι και για όλα τα μαθήματα.
Σας αποστέλλω φόρμα δήλωσης συμμετοχής σε κάποια(ες)  ομάδα και παρακαλώ να αποσταλεί σε ηλεκτρονική μορφή Word στο παραπάνω e-mail.

Αγαπητοί συνάδελφοι/σσες,
Σας προσκαλώ να πάρετε μέρος στη σύνταξη έστω και ενός/μιας  ΣΜ ή ΦΕ ή «παρουσίασης» μιας ενότητας με το σύνθημα «Η ισχύς εν τη ενώση».
Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή βοήθεια.

Παράκληση προς τους δ/ντές ΕΠΑΛ και ΕΚ: να ενημερωθούν ενυπόγραφα όλοι οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων μηχανολογικού τομέα.

Συν/νο 1. Δήλωση συμμετοχής


Με τιμή

Τσιμπλιαράκης Ευστάθιος
ΣΣ ΠΕ17 Μηχανολόγων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου