Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ “ΠΛΗΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ”



Ψηφίστηκε η περίφημη τροπολογία (άρθρο 59), που ούτε λέξη διαμαρτυρίας δεν ακούστηκε από κανένα βουλευτή, για την αδικία σε βάρος των πολυτέκνων!.. Έτσι, ενώ πριν 2 χρόνια καταργήθηκαν ο\ Μετεγγραφές των Μουσουλμάνων, καθώς εισάγονται αυτοί με ειδικό ποσοστό και σε ποσοστό θέσεων καθ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων, τώρα τις επανέφεραν και μάλιστα ΕΛΕΥΘΕΡΑ, χωρίς ποσόστωση, χωρίς εισοδηματικά κριτήρια... τη στιγμή που από τον πολύτεκνο των 8 παιδιών βάζουνε πλήθος κριτηρίων και εισοδηματικών
(δίνοντας μόλις 2 μόρια..) και που μπορεί στο τέλος να μην πάρει αυτός μετεγγραφή! Άραγε το ΣτΕ συμφωνεί με όλα αυτά;... αυτά είναι τα περίφημα ακαδημαϊκά κριτήρια που έλεγε πέρυσι και έγινε η αφορμή για να μας πάρουν τις Μετεγγραφές;;; Έλεος πια με το ρατσισμό τους!

Πού είναι και οι περίφημοι δημοσιογράφοι που έγραφαν για το χάος των μονάδων που επικρατή στα αντίστοιχα τμήματα και έριχναν ευθύνες στους πολυτέκνους;... τώρα ούτε λέξη!

Ιστορικό υπόθεσης(30/8):

Το πρωί έβγαζε ανακοίνωση το υπουργείο, ότι δεν θα γίνουν αλλαγές φέτος στις Μετεγγραφές και το βράδυ στέλνει επειγόντως στη βουλή τροπολογία... όπου δίνουν ελεύθερη μετεγγραφή χωρίς μοριοδότηση σε κρατούμενους φοιτητές και σε Μουσουλμάνους φοιτητές!!!

Το θέμα ήταν δυστυχώς... να τις πάρουνε από τους πολύτεκνους τις μετεγγραφές, το κατόρθωσαν - με τη βοήθεια του ΣτΕ, τώρα τις δίνουν όπου να είναι... ΝΤΡΟΠΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου