Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Δήλωση μαθητικού δυναμικού & διανομή βιβλίων Ειδικοτήτων σχολικών μονάδων βαθμίδας ΕΠΑΛ

   Αγαπητοί κυρίες και κύριοι,

        Ø  Θα παρακαλούσαμε να ενημερωθούν οι σχολικές μονάδες βαθμίδας ΕΠΑΛ της αρμοδιότητάς σας ούτως ώστε να προβούν σε δήλωση/επικαιροποίηση του μαθητικού τους δυναμικού στο MySchool έως την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016.

Θα παρακαλούσαμε να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη δήλωση του μαθητικού δυναμικού στην Β’ τάξη ΕΠΑΛ, καθώς σε πολλές σχολικές μονάδες έχει δηλωθεί σχεδόν το διπλάσιο μαθητικό δυναμικό από το πραγματικό. Ο λόγος που έχει γίνει αυτό είναι γιατί δηλώνονται
μαθητές οι οποίοι δε θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα, αλλά θα συμμετέχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Έπειτα και βάσει της δήλωσης αυτής θα υπολογιστούν παραγγελίες για τις σχολικές μονάδες οι οποίες θα αρχίσουν άμεσα να συσκευάζονται και να αποστέλλονται συσκευασμένες ανά σχολική μονάδα στα κατά τόπους Κέντρα Διανομής.

        Ø  Παρακαλούμε επίσης να ενημερωθούν οι Σχολικές Μονάδες και τα Κέντρα Διανομής της αρμοδιότητάς σας ούτως ώστε μετά την παραλαβή των παραγγελιών:

·         Τα Κέντρα Διανομής να επιβεβαιώνουν την παραλαβή στη σελίδα τους στον ιστότοπο http://publications.cti.gr και συγκεκριμένα στην καρτέλα «Παραλαβές».
·         Οι Σχολικές Μονάδες να επιβεβαιώνουν την παραλαβή στη σελίδα τους στον ιστότοπο http://publications.cti.gr και συγκεκριμένα στην καρτέλα «Επιβεβαίωση Παραλαβής», menu «Παραλαβές» και αφού καταμετρήσουν τα βιβλία που παρέλαβαν να συμπληρώνουν αναλόγως και την καρτέλα «Καταμέτρηση Αντιτύπων», menu «Παραλαβές».
,

 ΙΤΥΕ Διόφαντος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου