Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΤΗΣ Δ.Α.Κ.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ ΠΕΤΡΟΥΣΗ ΣΩΤΗΡΗ - ΤΟΤΗ ΣΩΤΗΡΗ ΓΙΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ. ΠΙΝΑΚΑΣ Γ΄ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ 22-06-2016



Στη συνεδρίασή της 22-6-2016, το ΠΥΣΔΕ προσδιόρισε τα κενά και τα πλεονάσματα τα οποία θα χρησιμοποιήσει το Υπουργείο για τις μεταθέσεις.
Στον παρακάτω Πίνακα φαίνεται η εκτίμηση του ΠΥΣΔΕ και όχι τα αποτελέσματα του αλγορίθμου τα οποία έδιναν πολύ μεγάλα πλεονάσματα και σχεδόν ελάχιστα κενά.
Οι εκτίμηση του ΠΥΣΔΕ όσον αφορά τον αριθμό των κενών και πλεονασμάτων ήταν ομόφωνη.
Στη συνεδρίαση συμμετείχαν όλα τα τακτικά μέλη του ΠΥΣΔΕ. Η συνάδελφος του ΕΑΣ, δεν υπέγραψε το Πρακτικό του ΠΥΣΔΕ καταθέτοντας σημείωμα επικαλούμενη απόφαση της ΟΛΜΕ και ήταν απλή παρατηρήτρια.
Μήπως θα είναι απλή παρατηρήτρια και στον προσδιορισμό των οργανικών θέσεων; Γιατί η διαδικασία προσδιορισμού των οργανικών θα είναι συνέχεια της συνεδρίασή της 22-6-2016.
Θεωρούμε ότι η συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ με την οποία προσδιορίζονται τα κενά για τις μεταθέσεις είναι μια από τις πιο σημαντικές φάσεις στον εργασιακό βίο των εκπαιδευτικών και καθορίζουν εν πολλοίς τη ζωή τους.
Σε αυτές λοιπόν τις στιγμές οι αιρετοί του κλάδου δεν μπορούν να είναι απόντες.
Για το λόγο αυτό συμμετείχαμε στη συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ.
ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΤΗΣ Δ.Α.Κ.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ

            ΠΕΤΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ  ΤΟΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ


ΠΙΝΑΚΑΣ Γ΄ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ 22-06-2016 ΕΔΩ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου