Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Επιλογή Διευθυντών Σχολείων



Όσοι θέλουν να διαλύσουν την εκπαίδευση και να μας πάνε 50 + χρόνια πίσω, όσοι θέλουν να μηδενίσουν αξίες Ελληνικές  θα κάνουν την απόλυτη ισοπέδωση , που δεν υπάρχει , ούτε έχει υπάρξει σε κανένα σημείο του Πλανήτη, ούτε επί επαράτου υπαρκτού Σοσιαλισμού, ουδαμώς! Θα κάνουν δηλαδή τον «θεσμό» του «αιρετού Διευθυντή» Θα θεσμοθετήσουν την απόλυτη ξεφτίλα, την απόλυτη ύβρη, την απόλυτη καταβαράρθωση! Σημειολογικώς, καλούντα πάντες οι εκπαιδευτικοί, να αποδεχθούν ότι η όποια δουλειά τους για μόρφωση είναι άχρηστη διότι μοναδικό διαβατήριο Υπηρεσιακής ανέλιξης είναι η ....δημοφιλία! Τα μεταπτυχιακά, τα δεύτερα πτυχία, η γλωσσομάθεια, οι δεξιότητες στις ΤΠΕ, είναι ΑΧΡΗΣΤΕΣ. Άρα μη αμειβόμενες, μη επιβραβευμένες κτλ  Δίνεται ένα
μήνυμα του τύπου «μην μορφώνεται κανένα κορόιδο!. Πιάστε γνωριμία με τους εξουσιαστές, γίνετε δημοφιλείς, ενταχθείτε σε κλίκα, σε ομάδα, σε κόμμα, σε ομάδα πίεσης σε πυρήνα σε....δεν ξέρω τι άλλο!

Αυτό έχουν σχεδιάσει ως τάχα μου «πείραμα» το οποίο και δεν θα προλάβει να αποτύχει σε 9 μόνο μήνες. Πάντα υπάρχει η «αδράνεια» του προηγούμενου συστήματος όπου όλα πάνε και δι αυτομάτου πιλότου εκ κεκτημένης ταχύτητος. Σε 2-3 χρόνια όμως σε όλη την Επικράτεια θα διεξάγεται κλοτσοπατινάδα στα Σχολεία, θα έχουμε φαινόμενα βίας ενδοσχολικά και από εξωτερικούς παράγοντες, θα έχουμε καταγγελίες Εισαγγελείς κτλ Πολλοί οπαδοί της Δημοκρατικής εκτροπής ΗΔΗ ΕΠΙΧΑΙΡΟΥΝ για την επικείμενη διάλυση.

Αν η Ξουξουλίδου ήξερε τι ευθύνη αναλαμβάνει θα έχανε τον ύπνο της. Αυτό που πάει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ (μέσω των στελεχών του που πιέζουν την ηγεσία του Υπουργείου) δνε έχει γίνει πουθενά, ποτέ. Ούτε έχει γίνει πουθενά και ποτέ κάτι ΑΝΑΛΟΓΟ εξαιρουμένης ίσως της Παρισινής Κομμούνας! 

Το πείραμα ξεκίνησε από την εκπαίδευση για να υλοποιηθεί και η γνωστή παροιμία -αφορισμός «Ουδείς μωρότερος των Ιατρών εάν δεν υπήρχαν οι δάσκαλοι!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου