Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Μαζέψτε επιτέλους την Κωνσταντοπούλου video

Μαζέψτε επιτέλους την ΚωνσταντοπούλουΖητεί να εφαρμοστούν οι νόμοι ενώ η ίδια δεν δείχνει να  τους υπολογίζει ....μέσα από τακτικές τραμπουκισμού και πρωτοφανούς στάσης για βουλευτίνα  δημοκρατικού κόμματος.

Τώρα τα βάζει και με την αστυνομία, τους άνδρες των ΜΑΤ,  χθες από το βήμα του  νυχτερινού δελτίου της ΝΕΤ και ενώ βρισκόταν ανάμεσα στα ΜΑΤ είπε:

« Εγώ προσωπικά δέχθηκα επίθεση. Ζητώ να εφαρμοστεί η αυτόφωρη διαδικασία κατά των αστυνομικών. Με έσπρωξαν με εγκλώβισαν μεταξύ μίας σιδερένιας πόρτας και του κυκλιδώματος».

Αναρωτιέται κανείς! Πόσες φορές θα έπρεπε να  έχουν αποπέμψει  την ίδια  από την Βουλή με την
απρεπή στάστη  της απέναντι στους συναδέλφους της;Η γυναίκα έχει χάσει το μετρό προ πολλού αλλά τείνει να εξαντλήσει  κάθε περιθώριο ακραίας συμπεριφοράς ...

Κάτι τύποι σαν την Κωνταντοπούλου και το "αριστερό παλικάρι," Βασίλη Παπακωνστανίνου, προκαλούν το δημόσιο αίσθημα !
Το  ΄΄χρυσό ΄΄ κορίτσι της αριστεράς,κόρη του δικηγόρου και πρώην αρχηγού του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ που μέχρι 3 χρόνια ζούσε στην αφάνεια ξαφνικά βγήκε στη δημοσιότητα και  με την αναίδεια της προσπαθεί να  κερδίσει  τις εντυπώσεις.Η ΕΡΤ πλέον εκμπέμπει παράνομα από τον δρόμο.... Η Κωνσταντοπούλου και μερικοί ακόμα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Απο την άλλη ο γέρο -βασίλης  Παπακωνσταντίνου,  μην θεατρινίζει τόσο που θέλει να διαφημίζει τη συμπαράσταση του στους εργαζόμενους τη ΕΡΤ και από την άλλη η είσοδος στις συναυλίες του  να είναι ιδιαίτερα  τσουχτερή εώς απαγορευτική.
Ας σοβαρευτούμε λίγο.

Το παραλήρημα της Ζωής έξω από τα κάγκελα:

Του Γιώργου Θεοχάρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου