Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

SdZ: Ο Σαμαράς έχει τη δυσκολότερη δουλειά εξυγίανσης στην Ευρωζώνη- Θα μετάσχει στη Συνάντηση Ηγετών

Στη Γερμανία θα βρεθεί στις 23 Νοεμβρίου ο Αντώνης Σαμαράς προσκεκλημένος της Süddeutsche Zeitung για την ετήσια "Συνάντηση Ηγετών", που διοργανώνει η γερμανική εφημερίδα.

Ως τον ηγέτη με τη δυσκολότερη δουλειά εξυγίανσης στην Ευρωζώνη χαρακτηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά η Sueddeutsche Zeitung. Μάλιστα, επισημαίνοντας πως «πρόσφατα σημείωσε καταπληκτικές επιτυχίες» στον τομέα, σχετικά με τον προϋπολογισμό και την ανάπτυξη, η γερμανική εφημερίδα προετοιμάζει το έδαφος για τη συμμετοχή του Ελληνα πρωθυπουργού στη «Συνάντηση Ηγετών».

Πρόκειται για το ετήσιο συνέδριο που διοργανώνει η Sueddeutsche Zeitung, το οποίο φέτος θα διεξαχθεί στο Βερολίνο στις 21-21 Νοεμβρίου. Πέρα από τον κ. Σαμαρά, στη συνάντηση θα παραβρεθούν η Καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ, ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Ενρίκο Λέτα, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και ο επικεφαλής της Μπούντεσμπανκ Γενς Βάιντμαν, αναλυτές και επιχειρηματίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου