Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Left προς ΝΕΑ: "Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αραβικό άτι και θα περάσει"... προς το παρόν περνάει κάτω απ' τα εμπόδια... κάποτε θα περάσει κι από πάνω

Απίστευτο γέλιο η ατάκα τους... Ρε σύντροφοι η ΑΥΓΗ συνεχίζει να πουλάει 3.000 φύλλα ή πήγε στα 4.000;

Διαβάστε τι γράφουν :

Γιατί τόσο μένος των διαπλεκόμενων ΜΜΕ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί τέτοιο κρεσέντο χυδαιότητας και παραπληροφόρησης από τις προπαγανδιστικές ναυαρχίδες του Μνημονίου;


Γιατί οι άλλοτε «σοβαρές» εφημερίδες και τηλεοράσεις μοιάζουν ολοένα και περισσότερο με λαθρόβιες κίτρινες φυλλάδες;

Όπως συμβαίνει αρκετά συχνά, το μένος προκαλείται από τον φόβο. Ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να λειτουργήσει όπως συνήθιζαν μέχρι τώρα οι εκάστοτε αξιωματικές αντιπολιτεύσεις. Να καταγγέλλει δηλαδή δημόσια την «αντιλαϊκή πολιτική» της κυβέρνησης, την ίδια στιγμή που στο παρασκήνιο διαβεβαιώνει τα μεγάλα συμφέροντα ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία αλλαγή σε βάρος τους.

Να επιδεικνύει χαρακτήρα ώστε να πάρει το δαχτυλίδι των βαρώνων των ΜΜΕ και των κρατικών εργολαβιών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μια αξιωματική αντιπολίτευση σαν αυτές που έχουν γνωρίσει στο παρελθόν. Η Διαπλοκή το έχει καταλάβει και φοβάται ότι μια αριστερή κυβέρνηση θα σημάνει το τέλος του συστήματος εξουσίας (ελεγχόμενα κόμματα, τράπεζες, εργολάβοι. ΜΜΕ) που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία. Φοβάται ότι θα εφαρμοστούν επιτέλους οι νόμοι και οι θεμελιώδεις κανόνες της δημοκρατίας.

Γι’ αυτό εκτοξεύουν λάσπη και χυδαιότητα, στην τελευταία λυσσαλέα μάχης τους για να μη χάσουν τα σκανδαλώδη προνόμιά τους.

Όμως, όσο και να γαβγίζουν τα σκυλιά, τα άλογα στο τέλος θα περάσουν.

http://left.gr/news/oso-kai-na-gavgizoyn-ta-skylia-ta-aloga-sto-telos-tha-perasoyn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου