Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Την ώρα που ο Σαμαράς αγωνίζεται για τα δίκαια της Ελλάδας, ο Τσίπρας του επιτίθεται

Μπορείς να διαφωνήσεις σε χιλιάδες πράγματα με τους πολιτικούς σου αντιπάλους και να χρησιμοποιείς ότι εκφράσεις θέλεις. Θα μπορούσε να είναι θεμιτό σε μια… δημοκρατική χώρα. Όμως, αυτό που συμβαίνει με τον κ. Τσίπρα φτάνει στα όρια της πολιτικής αθλιότητας. Δείχνει ότι ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν έχει ούτε ήθος, ούτε πολιτικό μπόι για να κυβερνήσει τη χώρα.
Την ώρα που ο Έλληνας πρωθυπουργός συναντάται με την Μέρκελ, καλώς ή κακώς με το «αφεντικό» της Ευρώπης, και ζητά τα δίκαια της Ελλάδας, με βάση τις θυσίες που έχει κάνει ο ελληνικός λαός, ο κ. Τσίπρας, σε μια απαράδεκτη δήλωσή του χαρακτηρίζει τον κ.
Σαμαρά «αξιοθρήνητο». Υποστήριξε ότι πήγε να παρακαλέσει τη Μέρκελ να τον λυπηθεί μέχρι τις ευρωεκλογές με μόνο επιχείρημα ότι θα έρθει ο Τσίπρας.
Σε μια κρίσιμη για τη χώρα στιγμή, που η διαπραγμάτευση είναι εξαιρετικά σημαντική, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συμπεριφέρεται με τέτοιο ανοίκειο τρόπο. Κάπως πρέπει να τους μάθει πολιτική συμπεριφορά, είναι τουλάχιστον απαράδεκτος.
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου σχολιάζοντας τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα για τον Πρωθυπουργό δήλωσε: Ο κ. Τσίπρας αποδεικνύει διαρκώς πόσο φτηνός μπορεί να γίνει. Κρίμα…
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου