Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Εκδιώχθηκαν στελέχη ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΠ στην Κομοτηνή από τον εορτασμό του Πολυτεχνείου


Εκδιώχθηκαν στελέχη ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΠ στην Κομοτηνή από τον εορτασμό του ΠολυτεχνείουΔεν συγχωρείται η κυβερνητική συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τους ηθικούς αυτουργούς των δολοφόνων του Λαμπράκη, του Πέτρουλα, του Τεμπονέρα και του Φύσσα, καθώς και η αστυνομική καταστολή πριν λίγες ημέρες στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.
Έτσι σκέφτηκε η φοιτητική παράταξη της ΕΑΑΚ, με αποτέλεσμα να ζητήσει την απομάκρυνση τόσο των στελεχών του ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, όσο και της ΠΑΣΠ, από τον χώρο της κατάθεσης
στεφάνων για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Η ένταση και τα πνεύματα άναψαν, όταν μέλη της ΕΑΑΚ πέταξαν τα στεφάνια που μόλις είχαν καταθέσει ορισμένοι φορείς, με τον γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Αργύρη Μπακιρτζίδη, να κατηγορεί … τον ΣΥΡΙΖΑ! Απευθυνόμενος στον βουλευτή Ροδόπης Αϊχάν Καραγιουσούφ και στα στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τους είπε «δεν ντρέπεστε», νομίζοντας πως τα γεγονότα τα προκάλεσαν αυτοί.
Αμέσως η πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε τον λόγο από τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, με τους ψυχραιμότερους να βάζουν ένα τέλος στο γεγονός. Πάντως τα στεφάνια της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, της ΠΑΣΠ Κομοτηνής και του Δημάρχου Κομοτηνής, πετάχτηκαν από τον χώρο του μνημείου.
http://www.inpost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου