Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Έσπασε τον κρουνό και την κοπάνησε – Προκάλεσε διακοπή νερού σε όλο το Βύρωνα

Έσπασε τον κρουνό και την κοπάνησε – Προκάλεσε διακοπή νερού σε όλο το ΒύρωναΟι διερχόμενοι πεζοί και οδηγοί από τη διασταύρωση των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνη και Βουλγαροκτόνου γύρω στις 8:00 το πρωί της Τετάρτης κοιτούσαν με απορία το σιντριβάνι που ανέβλυζε στην άκρη του πεζοδρομίου, το οποίο προφανώς οφειλόταν σε ζημιά. Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Χρήστος Τσοχαταρίδης μας εξήγησε το λόγο αιφνίδιας εμφανίσεως του σιντριβανιού, τονίζοντας ότι κάποιος ασυνείδητος οδηγός κάνοντας όπισθεν με το όχημά του έσπασε τον πυροσβεστικό κρουνό. Ο οδηγός προκάλεσε μεν τη ζημιά, κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα,
αλλά δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει για το συμβάν προκειμένου να σπεύσουν οι αρμόδιοι για την αποκατάσταση.
Οι περαστικοί πολίτες ειδοποίησαν τη ΔΕΥΑΚ για το περιστατικό που δημιούργησε σοβαρότατο πρόβλημα, αφού στο σημείο υπάρχει σύνδεση του κεντρικού αγωγού που υδροδοτεί την περιοχή του Βύρωνα. Δύο έως τρεις ώρες απαιτούνταν για την αποκατάσταση της βλάβης και μάλιστα στη διάρκειας μιας απεργιακής ημέρας, από το συνεργείο επιφυλακής.
Ο κ. Τσοχαταρίδης ζήτησε από τους πολίτες να καταγγείλουν τον ασυνείδητο οδηγό εάν πρόλαβαν να κρατήσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας, αφού ανάλογες ζημιές αποζημιώνονται από τις ασφαλιστικές εταιρείες. Εκτός εάν ο ίδιος ο οδηγός αποφασίσει να αναλάβει την ευθύνη του και να ενημερώσει για τη ζημιά που προκάλεσε. 
proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου