Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Οι μαϊμού δημοσκοπήσεις δεν σας σώζουν κ. Γιαννακίδη

Όταν πριν λίγο καιρό είδε το φως της δημοσιότητας η πραγματική δημοσκόπηση της Kapa Research, που έδειχνε τον κ. Γιαννακίδη πολύ χαμηλά, τα εντεταλμένα φερέφωνα του σίγησαν. Δεν είπαν κουβέντα. Σε αντιπερισπασμό, αυτές τις μέρες τα ίδια έμμισθα φερέφωνα, με τρόπο γκεμπελικό παράνομο, κυκλοφόρησαν «πληροφορίες» για μαϊμού-ψεύτικη δημοσκόπηση, κατά την οποία το αφεντικό τους θριαμβεύει και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Σύμφωνα με τον νόμο η δημοσιοποίηση των
αποτελεσμάτων των δημοσκοπήσεων, πρέπει να συνοδεύεται από στοιχεία, ποιός την έκανε, πότε, ποιος ήταν ο σκοπός, ποιος την πλήρωσε, σε ποια περιοχή έγινε, το δείγμα, τα αποτελέσματά της κλπ . Πριν δημοσιοποιηθούν όλα αυτά απαγορεύεται σε οποιονδήποτε η αναφορά δήθεν αποτελεσμάτων, γιατί ο καθένας θα εμφάνιζε ανύπαρκτες δημοσκοπήσεις ως είδηση, όπως γίνεται εδώ. Ασχολούνται με όλα αυτά την ώρα που ο κόσμος υποφέρει, η ανεργία, η φτώχεια και η ανέχεια είναι παντού.
Ένα μόνο θα τους πούμε: Οι εκλογές έρχονται. Η κοινωνία εκφράζεται παντού. Δεν σας σώζει τίποτε. Κοιτάξτε να διαφυλάξετε την αξιοπρέπειά σας, γιατί έρχεται συντριβή.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου