Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Νωρίς-νωρίς στα κόλπα

IMG_6549Δεν υπάρχει τίποτα πιο βρώμικο από τη πολιτική φαρμάκου.
Αλλά με εντυπωσιάζει η ταχύτητα με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βρει το δρόμο του μέσα στο λαβύρινθο των συμφερόντων της φαρμακοβιομηχανίας.
Πάντα υπάρχει η φήμη, ότι ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, βλέπει πίσω από τα μαύρα γυαλιά που φοράει.
‘Έτσι, δεν με εκπλήσσει καθόλου που διέκρινε τόσο καθαρά ποιος φαρμακοβιομήχανος δεν ωφελείται από τη μείωση της τιμής, μόνο των γενόσημων φαρμάκων που προώθησε ο Άδωνις.

Οπότε και έκανε όλη τη φασαρία στη Βουλή.
Για να σας βοηθήσω: Ο θιγόμενος έχει σχέση με την ομάδα που υποστήριζε ο Αλέξης όταν εμφανιζόταν παλαιότερα στις κερκίδες.
Τσάκα-τσάκα στα κόλπα λοιπόν οι Συριζαίοι. Είχε ήδη φανεί από ΟΠΑΠ μέχρι ΕΥΔΑΠ, αν και την ιδιωτικοποίηση του τελευταίου Οργανισμού, αποτρέπει με την απόφασή του το Συμβούλιο της Επικρατείας.
Ότι βάζουν μπροστά τον αόμματο  Κουρουμπλή, είναι πονηρό τέχνασμα, αφού και πρώην Πασόκος  έιναι και προφίλ ανθρώπου ταλαιπωρημένου από τη ζωή έχει (και μακρά εμπειρία από εποχή τροπολογίας για το Πόρτο Καρράς, διαθέτει!).
Και παρότι δεν μου αρέσουν οι θεωρίες συνομωσίας, δεν μπορώ να μη δω κάποια σχέση ανάμεσα στο γλείψιμο του Δημητράκη Αβραμόπουλου προς Τσίπρα στα υποβρύχια, με τα αμαρτήματά του ως υπουργού Υγείας στο θέμα των φαρμάκων .
Δυστυχώς δεν υπάρχει φάρμακο για τη χρόνια πάθηση της Ελληνικής πολιτικής, (δηλαδή των εξαρτημένων συμφερόντων), που απλώς αλλάζει κόμματα και πρόσωπα, με χωρίς ή χωρίς μαύρα γυαλιά.

Γράφει το Παρατηρητήριο 
του Lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου