Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Νεκρές δύο δασκάλες από την καταιγίδα στη Ρόδο

Νεκρές δύο δασκάλες από την καταιγίδα στη Ρόδο
Νεκρή βρέθηκε η δασκάλα που αγνοούνταν από χθες στη Ρόδο, ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό στους δύο νεκρούς, ενώ αγνοείται ακόμη ένα άτομο.
Στους δύο νεκρούς ανέρχεται ο τραγικός απολογισμός από τη θεομηνία που έπληξε τη Ρόδο.

Το πτώμα της 27χρονης αγνοούμενης δασκάλας εντοπίστηκε λίγο μετά τις 07.00 το πρωί να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή της Ιαλυσού κοντά στην Κρεμαστή. Το βράδυ της Παρασκευής μια 40χρονη ανασύρθηκε νεκρή κοντά στη γέφυρα Παστίδας Μαριτσών στην
Ιαλυσό.

Εν τω μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον τρίτο αγνοούμενο, 50 ετών καθηγητή αγγλικών, ο οποίος την Παρασκευή φέρεται να παρασύρθηκε -μαζί με την άτυχη 27χρονη- από ορμητικά νερά χειμάρρου, στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί έγκαιρα από αυτοκίνητο. Ειδικό κλιμάκιο της ΕΜΑΚ μεταβαίνει με ελικόπτερο Super Puma στο «νησί των Ιπποτών», έτσι ώστε να συνδράμει στο έργο των σωστικών συνεργείων.
Χθες, μια γυναίκα 40 ετών ανασύρθηκε νεκρή, από άνδρες της Πυροσβεστικής από την κοίτη χειμάρρου στην γέφυρα Μαριτσών στην Ιαλυσό Ρόδου.
Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή αφού υποχώρησαν τα νερά μετά την θεομηνία που έπληξε το βόρειο τμήμα του νησιού.
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν οι πληγείσες, από τις ισχυρές βροχοπτώσεις των τελευταίων ωρών, περιοχές της Ρόδου, έπειτα από αίτημα του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και του δημάρχου της Ρόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου