Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΣΟΚ: Θλιβερή η εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ στη σημερινή ψηφοφορία

pasok-xarilaou-trikoupi-grafeiaΕπίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλ. Τσίπρα, με αφορμή τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή επί της τροπολογίας για τα φάρμακα εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ.
«Το συμπέρασμα της σημερινής ψηφοφορίας στη Βουλή είναι ένα: Ο ΣΥΡΙΖΑ τελικά καταψήφισε τη μείωση των τιμών σε 6.000 φάρμακα», σχολίασε η Χαριλάου Τρικούπη, κατηγορώντας την Κουμουνδούρου ότι «αντί της εξυπηρέτησης των συμφερόντων των πολιτών και των ασφαλιστικών ταμείων, προτίμησε να μείνει πιστή σε άλλες ‘εξυπηρετήσεις’ και σε
άλλα συμφέροντα».
Χαρακτήρισε μάλιστα «θλιβερή» την εικόνα που δημιούργησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «δήθεν ως αντιπερισπασμό» με τη στάση τους στη Βουλή, ενώ σε ό,τι αφορά τον κ. Τσίπρα παρατήρησε ότι «όχι μόνο δεν μίλησε όπως προανήγγειλαν χθες, αλλά έσπευσε να ψηφίσει και να αποχωρήσει, προσδοκώντας να μην μπει στο κάδρο».
«Δεν μπορεί όμως ο κ. Τσίπρας να ξεφύγει από το «κάδρο» της υπεράσπισης των υψηλών τιμών στα φάρμακα και συμφερόντων που ωφελούνται. Αυτή η εικόνα θα τον κυνηγά πάντα», κατέληξε το ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου