Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Νεκροί δύο ΧΑυγίτες από πυροβολισμούς έξω απ' τα γραφεία τους

Συναγερμός έχει σημάνει στο Νέο Ηράκλειο, καθώς στις 7.20 το απόγευμα "έπεσαν" πυροβολισμοί έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Λεωφόρο Ηρακλείου 426. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες , δύο άτομα που επέβαιναν σε μια μηχανή υψηλού κυβισμού πυροβόλησαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Λεωφόρο Ηρακλείου. Σταμάτησαν...
στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, από την απέναντι πλευρά, κατέβηκαν, πέρασαν το δρόμο στάθηκαν ακριβώς έξω από τα γραφεία όπου βρίσκονταν τρία άτομα και τα πυροβόλησαν εν ψυχρώ.

Από τους πυροβολισμούς δύο άτομα τραυματίστηκαν θανάσιμα ενώ ακόμη ένα έχει τραυματιστεί και
μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Οι δράστες, που φορούσαν μαύρα ρούχα και φορούσαν κράνη, εξαφανίστηκαν με τη μηχανή και οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας 23 ετών άνδρας σκοτώθηκε επί τόπου, ενώ ο δεύτερος 21 ετών  εξέπνευσε πριν τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Και τα δυο θύματα της αιματηρής επίθεσης ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής, δήλωσε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος. «Υπεύθυνη η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ για τη στοχοποίηση ενός πολιτικού κόμματος» τόνισε από την πλευρά του στο σταθμό μας ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Όπως διευκρίνισε ο κ. Παναγιώταρος, τις Παρασκευές τα γραφεία του κόμματος στα Βόρεια Προάστια είναι ανοιχτά για το κοινό. Είπε ακόμα τα συγκεκριμένα γραφεια έχουν δεχθεί και στο παρελθόν απειλές, και είχαν ζητήσει από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα την προστασία των αρχών.

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά πριν από λίγο.

Στον τόπο του περιστατικού, που είναι από τα πλέον πολυσύχναστα στο Νέο Ηράκλειο, έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που έχουν αποκλείσει την περιοχή και εξετάζουν αυτόπτες μάρτυρες.


Δύο τα σενάρια που εξέτασε η ΕΛΑΣ

Στο σενάριο της τρομοκρατικής επίθεσης, και όχι αυτό του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, κλίνουν πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, οι διωκτικές αρχές, κάνοντας λόγο για πολύ οργανωμένο χτύπημα.

Κασιδιάρης: Ήταν άριστα σχεδιασμένο


«Ήταν άριστα σχεδιασμένο. Είναι οι γνωστοί τρομοκράτες που τους έχει αφήσει ελεύθερους ο Σαμαράς και ο Δένδιας», δήλωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης στο STAR.
Οι πρώτες εικόνες έξω από τα γραφεία της Χ.Α. 
Δείτε τι συμβαίνει τώρα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, όπου πριν από λίγο έπεσαν νεκρά δύο άτομα μετά από πυροβολισμούς που δέχθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου