Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Ετήσιο Σεμινάριο: Διοίκηση και Διαχείριση Εκπαιδευτικών Μονάδων




master
 Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο 400 ωρών:

"Διοίκηση και Διαχείριση Εκπαιδευτικών Μονάδων"

σε συνεργασία με το
 ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  το ΝΟΕΜΒΡΙΟ του 2013

Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών, στο πλαίσιο επιμόρφωσης των μελών της, αλλά και εκπαιδευτικών άλλων ειδικοτήτων, συνεχίζοντας τις εκπαιδευτικές/επιμορφωτικές της δραστηριότητες, για 5η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει  σε συνεργασία με το ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ετήσιο Σεμινάριο Επιμόρφωσης, διάρκειας 400 ωρών, με τίτλο: «ΔΙΟΙΚΗΣΗ και ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ», στη Θεσσαλονίκη.
Το Σεμινάριο Επιμόρφωσης απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και στελέχη της εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων Α΄/βάθμιας και Β΄/βάθμιας Εκπαίδευσης (Δημόσιας αλλά και Ιδιωτικής).
Στόχος του Σεμιναρίου Επιμόρφωσης είναι, να προετοιμάσει τους εκπαιδευτικούς για την
ανάληψη θέσης Στελέχους της Εκπαίδευσης, τόσο με την απόκτηση γνώσεων Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων, όσο και με τις κατάλληλες δεξιότητες για την αποτελεσματική διεκπεραίωση του έργου τους ως στελέχη της εκπαίδευσης.
Το Σχεδιασμό, την Επιστημονική Επιμέλεια και την Εποπτεία του προγράμματος έχει το Εργαστήριο Διοίκησης και Εκπαίδευσης του ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.
Θα διδαχθούν θέματα που θα αφορούν τη Διοίκηση, την Οργάνωση και Διαχείριση της Εκπαιδευτικής Μονάδας, αλλά και Σύγχρονα Ψυχοπαιδαγωγικά Θέματα.
Οι Θεματικές ενότητες που θα διδαχθούν είναι: «Διοίκηση της Εκπαίδευσης & Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων, Εκπαιδευτική Ηγεσία, Προγραμματισμός και Λήψη Αποφάσεων, Οργάνωση και Οικονομική Διαχείριση της Εκπαιδευτικής Μονάδας, Επαγγελματική Ανάπτυξη Εκπαιδευτικού, Εκπαιδευτική Αξιολόγηση και Αναλυτικά Προγράμματα, Ψυχική Ανθεκτικότητα Εκπαιδευτικού, Επικοινωνία στο Σχολικό Περιβάλλον, Διαχείριση της Διαφορετικότητας στη Σχολική Μονάδα,  Διαχείριση Κρίσεων και Προβλημάτων στο Σχολικό Περιβάλλον».
Διάρκεια Σεμιναρίου Επιμόρφωσης: 400 ώρες, συνδυαστικής μάθησης (Οι 400 ώρες περιλαμβάνουν, μαθήματα δια ζώσης, μαθήματα e-learning, και εκπόνηση εργασιών).
Οι εργασίες θα παρουσιαστούν σε ειδικό συνέδριο στη Θεσσαλονίκη στο τέλος του Σεπτεμβρίου του 2014. Η προκήρυξη του συνεδρίου θα γίνει τον Απρίλιο του 2014.
Έναρξη:  9 Νοεμβρίου 2013 10:00 στο Ξενοδοχείο Holiday Inn στη Θεσσαλονίκη.
Ώρες Διεξαγωγή Μαθημάτων: 10:00 - 14:00  (το 1ο και το 3ο Σαββατοκύριακο κάθε μήνα, έως το τέλος Ιουνίου 2014)
Με την επιτυχή ολοκλήρωση του Σεμιναρίου Επιμόρφωσης θα δοθεί Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.
Πληροφορίες: Στη Γραμματεία της ΕΕΦ  Τηλ.: 210-3635701
10:00-14:00  Πολυχρονάτος Κώστας
15:00-19:00  Ζωγοπούλου Δήμητρα
Περισσότερες πληροφορίες:  Χατζηιωακειμίδης Ανέστης,  τηλ:  6947698196
Website ΕΕΦ:  www.eef.gr
Για εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να στείλετε και e-mail στο eefmaked@gmail.com σημειώνοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου