Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Απορρίπτει την πρόταση της Ντόρας ο Κουβέλης

kouvelis1121«Φρένο» στα περί επιστροφής της Δημοκρατικής Αριστεράς στην κυβέρνηση επιχείρησε να βάλει ο Φώτης Κουβέλης από την Καβάλα, υπενθυμίζοντας τη διαφωνία του κόμματος με την ασκούμενη πολιτική.
Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς εξήγησε ότι η αποχώρηση του κόμματος από την κυβέρνηση ήταν «αποτέλεσμα συγκεκριμένων διαφωνιών»,
καθώς όπως είπε, «δεν εξασφαλιζόταν ο κοινός συνεργατικός κυβερνητικός τόπος και η κυβέρνηση λειτουργούσε ως μονοκομματική κυβέρνηση, ενώ στηριζόταν και είχε συγκροτηθεί από τρεις πολιτικές δυνάμεις».
«Με δεδομένη την ασκηθείσα πολιτική, με δεδομένη τη διαφωνία μας προς εκείνη την πολιτική, αλλά και την πολιτική που σήμερα ασκείται από την κυβέρνηση δεν είναι δυνατόν, δεν έχει καμία λογική να επανέλθει η ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση και με μια νέα προγραμματική συμφωνία, όπως ακούστηκε», ξεκαθάρισε ο κ. Κουβέλης.
Υπογράμμισε ακόμη ότι κριτήριο της ΔΗΜΑΡ για τις πολιτικές της αποφάσεις είναι «η άσκηση της πολιτικής για το συμφέρον της χώρας και της κοινωνίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου