Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Συμμετοχή στην ανίχνευση των τοπικών εκπαιδευτικών αναγκών του Δήμου Παύλου Μελά.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Παύλου Μελά και σε συνεργασία με το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην ανίχνευση των τοπικών εκπαιδευτικών αναγκών του Δήμου μας.
Σας καλούμε να συμπληρώσετε το παρακάτω ερωτηματολόγιο (ανάλογα σε ποια κατηγορία ανήκετε) καθώς και να προτείνεται νέα επιμορφωτικά προγράμματα τα οποία θα θέλατε να ενταχθούν στα προγράμματα τοπικής εμβέλειας που θα υλοποιήσει το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Παύλου Μελά.
Το πρώτο ερωτηματολόγιο (ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ) απευθύνεται :
  • σε όλους όσους σκοπεύουν να παρακολουθήσουν κάποιο πρόγραμμα εθνικής ή τοπικής εμβέλειας, δηλαδή σε άτομα που επιθυμούν να βελτιώσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους για προσωπικούς, κοινωνικούς ή / και επαγγελματικούς λόγους.
Το δεύτερο ερωτηματολόγιο (ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΥΠΟΥ Β) συμπληρώνεται από:
  • εκπροσώπους συλλογικών φορέων και κοινωνικών εταίρων του Δήμου που βάσει του
    καταστατικού τους δραστηριοποιούνται στους τομείς της τοπικής ανάπτυξης, της απασχόλησης, της εκπαίδευσης / κατάρτισης, της αναζωογόνησης του αστικού περιβάλλοντος και της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των δημοτών,
  • επαγγελματίες του ιδιωτικού ή του δημόσιου τομέα που δραστηριοποιούνται στους τομείς της τυπικής ή/και μη τυπικής εκπαίδευσης και επιθυμούν να καταθέσουν την προσωπική τους άποψη για τις τοπικές εκπαιδευτικές ανάγκες, σε σχέση με τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρει το επιχειρηματικό περιβάλλον και η αναπτυξιακή προοπτική της γεωγραφικής περιοχής διοικητικής αρμοδιότητας του Δήμου,
  • αν δεν σκοπεύετε να παρακολουθήσετε κάποιο πρόγραμμα αλλά διαθέτετε διαμορφωμένη άποψη για τις τοπικές ανάγκες αναβάθμισης του ανθρώπινου δυναμικού, ως ενεργός πολίτης ή ως εκπρόσωπος φορέα που εμπλέκεται με την τοπική ανάπτυξη, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και την ενίσχυση του τοπικού εισοδήματος.
Το ερωτηματολόγιο συμπληρώνεται εύκολα και υποβάλλεται αυτόματα στο Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.
Παρακαλούμε να συμπληρώσετε μόνο ένα ερωτηματολόγιο.
Η έρευνα ολοκληρώνεται έως τις 11/11/2013.
Σας υπενθυμίζουμε ότι
  • Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου δεν δημιουργεί οποιαδήποτε δέσμευση συμμετοχής στο Πρόγραμμα ΚΔΒΜ για σας και το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.
  • Η εγγραφή, τα εκπαιδευτικά βοηθήματα και παρακολούθηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων στα ΚΔΒΜ παρέχονται δωρεάν,
  • Το Πρόγραμμα ΚΔΒΜ συγχρηματοδοτείται από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας και σας παρακαλούμε να το προωθήσετε.


Για το πρώτο ερωτηματολόγιο πατήστε
εδώ.
Για το δεύτερο ερωτηματολόγιο πατήστε εδώ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προγράμματα του
Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Παύλου Μελά μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία του Κ.Δ.Β.Μ.:
Εθ. Αντιστάσεως 24, Δημοτική Ενότητα Ευκαρπίας,
Τηλ.: 2313 502 111 – 2313 502 112 // e-mail: kdvmpmela@gmail.com
Ώρες και μέρες κατάθεσης αιτήσεων : Δευτέρα- Παρασκευή 9:00-13:00.
Κατάθεση αιτήσεων και στο Κέντρο Πολιτισμού Χρήστος Τσακίρης – 2ος όροφος (Δημοτική Βιβλιοθήκη) κάθε Δευτέρα & Τετάρτη 17:00 - 20:00.
Την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να την τυπώσετε από την ιστοσελίδα του Δήμου Παύλου Μελά: http://www.pavlosmelas.gr .


Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας» ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου