Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Οι αγώνες των ομάδων μας στη Γ” Εθνική

Οι αγώνες των ομάδων μας στη Γ” ΕθνικήΒυζάντιο Κοκκινοχώματος- Μουδανιά 1-0: Δε σταματάει με τίποτα
Εφτάψυχο αποδείχθηκε το Βυζάντιο χθες το απόγευμα με αντίπαλο τα Μουδανιά.
Έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολή ς του Προβατίδη με 2η κίτρινη κάρτα από το 77` αλλά κατάφερε στην εκπνοή του αγώνα με κεφαλιά του Αϊβάζη, να πάρει τους 3 πολύτιμους βαθμούς και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Το παιχνίδι παρουσίασε πολλές δυσκολίες για τους γηπεδούχους, αφού η ομάδα της Χαλκιδικής ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη.
Ο Νίκος Σουμουλίδης ήταν σε εξαιρετική μέρα και κράτησε όρθιο το Βυζάντιο, σε αρκετές περιπτώσεις. Το συγκρότημα του Στέλιου Κατρακυλάκη σπατάλησε τα πρώτα 45 λεπτά. Στην
επανάληψη πίεσε στο πρώτο 15λεπτο με τον Μπρατσιάνι να χάνει μια μεγάλη ευκαιρία στο 52`. Τα Μουδανιά εξακολούθησαν να απειλούν στην κόντρα επίθεση.
Στο τελευταίο διάστημα του αγώνα και μετά την αποβολή του Προβατίδη, το Βυζάντιο έβγαλε όλα τα ψυχικά του αποθέματα μέσα στο γήπεδο.
Ο Αϊβάζης αποδείχθηκε η χρυσή αλλαγή του Κατρακυλάκη ενώ ο Καπνόπουλος έκανε ένα πολύ καλό β` ημίχρονο. Κορυφαίος όλων ο Σουμουλίδης.
Τα Μουδανιά αποδείχθηκε μια πολύ καλή ομάδα.
Οι δυο κίτρινες που δέχθηκε ο Προβατίδης, μάλλον ήταν αρκετά τραβηγμένες από τον διαιτητή της αναμέτρησης.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 2ο λεπτό σουτ του Κ. Μισιρλή δύσκολα ο Σουμουλίδης και έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυντικοί. Στο 16 φάουλ του Καπνόπουλου στα χέρια του Σουνά. Στο 17 σουτ του Τσίλογλου άουτ. Στο 35 φάουλ του Προβατίδη, η μπάλα στη πλάτη του Πτηνόπουλου και έπιασε ο τερματοφύλακας. Στο 42 προσπάθεια του Παναγιωτόπουλου σίρριζα από το δοκάρι. Στο 44 σέντρα του Λόλη, κεφαλιά του Πτηνόπουλου απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
Στο 49 κεφαλιά του Μπρατσιάνι σε κόρνερ ο τερματοφύλακας. Στο 52 τετ-α-τετ του Μπρατσιάνι πάνω στο Σουνά. Στο 53 σουτ του Καπνόπουλου έδιωξε με γροθιές ο Σουνάς. Στο 60 σουτ του Κωνσταντινίδη λίγο άουτ. Στο 62 σουτ του Ταρασίδη απέκρουσε ο Σουμουλίδης. Στο 70 σουτ του Καπνόπουλου άουτ. Στο 79 αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Προβατίδης. Στο 85 φάουλ του Καπνόπουλου, κεφαλιά του Αϊβάζη απέκρουσε ο Σουνάς. Στο 89 σουτ του Κωνσταντινίδη άουτ. Στο 94 κόρνερ του κορυφαίου και σήμερα Σπυρίδη, κεφαλιά του Αϊβάζη και 1-0.
**Διαιτητές: Κουκούλας, Αϊνάλης, Συμεωνίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας).
Συνθέσεις
Βυζάντιο
Σουμουλίδης, Σαμαράς, Παυλίδης, Κωνσταντινίδης, Προβατίδης, Σπυρίδης, Καπνόπουλος, Τσίλογλου (80 Αϊβάζης), Λόλη (65 Παντελίδης), Πτηνόπουλος (76 Μιχαηλίδης), Μπρατσιάνι.

Μουδανιά:
Σουνάς, Αλμανίδης, Ζαμπούρης, Καράγαλης, Ντινιώτης, Κάρτας (82 Μπιμπισίδης), Μισιρλής Κ, Αποστόλου, Ταρασίδης, Παναγιωτόπουλος, Μισιρλής Γ. (72 Στόικος).

*Άνετη επικράτηση του Αρη Ακροποτάμου με 5-0 επί του Αγιονερίου
Ο Αρης Ακροποτάμου δε συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα και πήρε εύκολα τους 3 βαθμούς με τον Εθνικό Αγιονερίου.
Προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο μέρος ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν 3 αποβολές στην επανάληψη. Οπότε τα πράγματα έγιναν πολύ εύκολα για τους γηπεδούχους.
Στο 35` με σου του Δούμπλατζη, έγινε το 1-0. Στο 40` από κόρνερ του Δρούζα με σουτ ο Σεφερίδης πραγματοποίησε το 2-0.
Πριν απ` όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Μίτσικα στο 25`.
Στην επανάληψη αποβλήθηκε αρχικά στο 49` με 2η κίτρινη( κόκκινη) ο Κοντσίδης.
Στο 53` ο Καραγιαννίδης με κεφαλιά έκανε το 3-0. Στο 55` αποβλήθηκε ο Γκέλινος για εξύβριση προς τον διαιτητή. Στη συνέχεια ο Δούμπλατζης κέρδισε πέναλτι από τον Μιλκούδη που αποβλήθηκε ως τελευταίος παίκτης. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Δούμπλατζης για το 4-0. Στο 70` με μακρινό σουτ ο Αποστολίδης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0, που ήταν και το τελικό σκορ.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.
Αρης: Χατζηνικολής, Φίλων, Κάπατζης, Τσέπα, Σεφερίδης, Δρούζας, Σακόπουλος 57` Σαϊνίδης, Καραγιαννίδης 68 Κωνσταντινίδης, Δούμπλατζης, Παπαδόπουλος 64` Στεπανιάν, Αποστολίδης.
Εθνικός Ν. Αγιονερίου: Γκόρτζης, Γκρεκός, Γκέλινος, Μιλκούδης, Αποστολίδης, Κοντσίδης, Χαιρόπουλος 59` Πολιανίδης, Χασάνογλου, Πανανός, Μακρής 53` Σοϊλεμετζίδης, Μίτσικας 69` Καρασίμος.
* Διγενής Λακκώματος- Ορφέας 1-1: Καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα
Ο Ορφέας με τον Μπάμπη Χρυσοστομίδη για πρώτη φορά στον πάγκο, ήταν καλύτερος αλλά πάλι δεν κέρδισε.
Η ομάδα της Ελευθερούπολης, έχασε πολλές ευκαιρίες, κατάφερε να προηγηθεί, είχε δοκάρι με τον Δουμάνη για το 0-2 και τελικά δέχτηκε την ισοφάριση. Η εμφάνιση ήταν πολύ καλή, όμως έμεινε η πίκρα της ισοπαλίας.
. O Ορφέας προηγήθηκε στο 55’ με απευθείας φάουλ του Φιλιππίδη. Στο 62 σουτ του Δουμάνη, αποκρούει ο Παπαβασιλείου, η μπάλα στο κάθετο δοκάρι και βγαίνει εκτός. Στο 65 ατομική προσπάθεια του Παπαποστόλου, πάσα στον Μιχάλη και με πλασέ το 1-1 και στο 86 δυνατό σουτ από τον Μπίκα η μπάλα αποκρούεται από το δοκάρι του Καραβελίδη.
**Διαιτητές: Δραγούσης, Νικηφορίδης (ΕΠΣ Κιλκίς), Ταταρίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας).
Συνθέσεις
Διγενής Λακκώματος
Παπαβασιλείου, Μπίκας, Σπανός,, Τουλκερίδης, Σαραλιώτης, Γεωργιάδης (63’ Αθανασιάδης), Βιτλής (88’ Μανώλης), Δραγανίδης, Στασινόπουλος (79’ Κωστικίδης), Μιχάλης, Παπαποστόλου.
Ορφέας Ελευθερούπολης
Καραβελίδης, Κεχαγιάς, Φιλιππίδης, Κωνσταντινίδης, Ελευθεριάδης Κ., Χριστοδουλίδης, Ευθυμιάδης (82’ Σταματόπουλος Π.), Παπαδάτος, Οτέμπερης (75’ Εμινίδης), Δουμάνης, Τζαπέγια (90’ Πασχαλίδης).


*Σιδηρόκαστρο- Νέστος 1-2: Δίκαιη νίκη
Ο Νέστος ήταν καλύτερος και πήρε δίκαια τη νίκη, μέσα στο Σιδηρόκαστρο.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν πρώτοι το σκορ στο 30΄, όταν και ο Κατράνας με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1, ενώ στο 65΄ ο Ιωαννίδης ισοφάρισε σε 1-1 για τον Εθνικό, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Ρόβας. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 70΄ με τον Πρόβατο και ο αντίπαλος έκανε το 1-2 στο 75΄με τον Τζοσκούν.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔ.: Γαβριηλίδης, Τσιντσάρης, Ιωαννίδης, Πρόβατος, Καρυπίδης, Μαυρουδής (60΄ Τσεμπερίδης), Μπουζούρας (65΄ Νικηφόρου), Αμπαδίνης, Ρόβας, Μουτεσίδης, Αϊβαζίδης (65΄ Διαμαντής).
ΝΕΣΤΟΣ ΧΡ.: Αμουτζάκης, Γαμβρέλης, Αϊβάζογλου, Ελευθεριάδης, Παυλακάκης, Μανούκος, Κατράνας, Σαρηγιαννίδης (90΄ Εμμανουηλίδης), Μαχαιρούδης (87΄ Ασλανίδης), Δεσύλλας (79΄ Τσομπανόπουλος), Τζοσκούν.
Γράφει ο Τάσος Πατσίδης
proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου