Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Απίστευτη καζούρα από βουλευτές στη Ζωή: Φώναζαν «βοήθεια, βοήθεια» μόλις έπαιρνε το λόγο

Βουλευτή «Ντούρασελ» χαρακτηρίζουν συνάδελφοι της την Ζωή Κωνσταντοπούλου και αυτό γιατί μετά τις πρωτοφανείς σκηνές έντασης το μεσημέρι στην Ολομέλεια στις οποίες πρωταγωνίστησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ το απόγευμα μπήκε με φούρια στην επιτροπή που επεξεργάζεται το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο όπου και πάλι έγινε το «έλα να δεις».

Η αρχή έγινε όταν η κυρία Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τους βουλευτές της ΝΔ ως ρατσιστές. Ο
Θανάσης Νταβλούρος της ΝΔ της απάντησε ότι «οι βουλευτές δεν δέχονται μαθήματα δημοκρατίας από σας» και συμπλήρωσε: «Παραβιάζεις τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων μας».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε να φωνάζει σε υψηλούς τόνους αυτή τη φορά για το ποιοι φορείς θα κληθούν στην επιτροπή. Οι κυβερνητικοί βουλευτές θέλοντας να της κάνουν «καζούρα» άρχισαν να λένε σιγανά «βοήθεια βοήθεια», ενώ ο Γεράσιμος Γιακουμάτος με πιο δυνατή φωνή έλεγε «βοήθεια, βοήθεια φέρτε έναν γιατρό».

«Σταματήστε την οχλαγωγία των βουλευτών της ΝΔ φώναζε από την πλευρά της η κυρία Κωνσταντοπούλου ενώ η ένταση ήταν τέτοια που η Λιάνα Κανέλλη πήρε το λόγο και απευθυνόμενη στη κυρία Κωνσταντοπούλου είπε:«Θα παρακαλέσω για την ψυχική, ακουστική και πνευματική υγεία όλων μας οποίος μιλάει να είναι μακριά από το μικρόφωνο 20 με 30 πόντους γιατί αλλιώς δεν μπορούμε να προστατευθούμε από την ένταση της φωνής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου